Staszek Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Sprzedam swoją łódź kabinową ( dawny jacht ;Foka2 ) przerobioną na łódź wędkarską . Oczywiście nie ma już omasztowania , osprzętu żeglarskiego . Wygodnie śpią 2 osoby a wszystkie "szpeje wędkarskie" i zaopatrzenie na 4-5 dni spokojnie się mieszczą. Łódź wyposażona w solar "100" który spokojnie , na bieżąco ładuje aku 100 ......... , tak więc pływać na silniku elektrycznym można w zasadzie bez przerwy , mi NIGDY nie zabrakło prądu nawet po całodziennym trolingu a dodatkowo można ładować echosondę , komórkę , laptop itp. . Silnik to Minn Kota 55 lbs , aku zwykłe ( nie żelowe ) "100" ( 2 letnia) . Drugi silnik to 4ro suw Tohatsu 4kM , ma może przepłyniętych 50 godzin w sumie , wszystko sprawne , serwisowane . Echosonda Lowrance LMS - 527 C OF iGPS , polskie menu. Łódź posiada 3 kotwice ( 1 pługowa i 2 prosiaki ) . Łódka nie cieknie , sucha ,choć wiadomo jak jest ze sprzętem pływającym - zawsze można grzebać i coś udoskonalać. Łódź wyposażona w relingi ,kosz dziobowy - normalny jacht był kiedyś .... stąd jest bezpieczna , bardzo stabilna , bez żagli nie ma możliwości jej wywrócenia chyba ze przyszłaby fala no nie wiem może 4 metrowa ............... , czuć na niej bezpieczeństwo .Przyczepa podłodziowa niezarejestrowana ( nigdy z tym problemu nie było ) Za całość chcę 9,5 tys. Sprzedaję tylko w całości . Cena do niewielkiej negocjacji . . Łódź jeszcze na wodzie na zbiorniku Przeczyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Powiedz mi gdzie ja to ogłoszenie już czytałem? Kurde śledząc taki temat motorowodny będzie Ci ciężko sprzedać w całości. Teraz wędkarz potrzebuje sprzętu bardziej mobilnego. Szybki desant kilka godzin i wypad na inne bajoro. Tu z tą łodzią trochę problem chyba że letnie wędkarstwo. Powiem szczerze że cena nawet atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 8 Listopada 2021 Autor Share Napisano 8 Listopada 2021 39 minut temu, zajac222 napisał: Powiedz mi gdzie ja to ogłoszenie już czytałem? Kurde śledząc taki temat motorowodny będzie Ci ciężko sprzedać w całości. Teraz wędkarz potrzebuje sprzętu bardziej mobilnego. Szybki desant kilka godzin i wypad na inne bajoro. Tu z tą łodzią trochę problem chyba że letnie wędkarstwo. Powiem szczerze że cena nawet atrakcyjna Dałem to ogłoszenie w kilku miejscach i już cierpię - bo od 2 dni dostaję propozycje "nie do odrzucenia" , włącznie z transportem do Kanady 🤣🤣🤣🤣 Cenę jeszcze ciut można zbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Nie piszę aby kupić, tak dla informacji. Mam na czym pływać i całe oporządzenie. Brakuje mi tylko po żądnego echa z bocznym sonarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 8 Listopada 2021 Autor Share Napisano 8 Listopada 2021 Niestety-to sonar "klasyczny" . Bardzo dobry ale klasyczny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 9 Listopada 2021 Autor Share Napisano 9 Listopada 2021 Mam kilka zapytań o samą łódkę z elektrykiem więc...... Nowa cena ( bez silnika spalinowego Tohatsu ) - 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 16 Listopada 2021 Autor Share Napisano 16 Listopada 2021 Łódź sprzedana ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi