Staszek Napisano 8 Listopada 2021 Napisano 8 Listopada 2021 Sprzedam swoją łódź kabinową ( dawny jacht ;Foka2 ) przerobioną na łódź wędkarską . Oczywiście nie ma już omasztowania , osprzętu żeglarskiego . Wygodnie śpią 2 osoby a wszystkie "szpeje wędkarskie" i zaopatrzenie na 4-5 dni spokojnie się mieszczą. Łódź wyposażona w solar "100" który spokojnie , na bieżąco ładuje aku 100 ......... , tak więc pływać na silniku elektrycznym można w zasadzie bez przerwy , mi NIGDY nie zabrakło prądu nawet po całodziennym trolingu a dodatkowo można ładować echosondę , komórkę , laptop itp. . Silnik to Minn Kota 55 lbs , aku zwykłe ( nie żelowe ) "100" ( 2 letnia) . Drugi silnik to 4ro suw Tohatsu 4kM , ma może przepłyniętych 50 godzin w sumie , wszystko sprawne , serwisowane . Echosonda Lowrance LMS - 527 C OF iGPS , polskie menu. Łódź posiada 3 kotwice ( 1 pługowa i 2 prosiaki ) . Łódka nie cieknie , sucha ,choć wiadomo jak jest ze sprzętem pływającym - zawsze można grzebać i coś udoskonalać. Łódź wyposażona w relingi ,kosz dziobowy - normalny jacht był kiedyś .... stąd jest bezpieczna , bardzo stabilna , bez żagli nie ma możliwości jej wywrócenia chyba ze przyszłaby fala no nie wiem może 4 metrowa ............... , czuć na niej bezpieczeństwo .Przyczepa podłodziowa niezarejestrowana ( nigdy z tym problemu nie było ) Za całość chcę 9,5 tys. Sprzedaję tylko w całości . Cena do niewielkiej negocjacji . . Łódź jeszcze na wodzie na zbiorniku Przeczyce Cytuj
zajac222 Napisano 8 Listopada 2021 Napisano 8 Listopada 2021 Powiedz mi gdzie ja to ogłoszenie już czytałem? Kurde śledząc taki temat motorowodny będzie Ci ciężko sprzedać w całości. Teraz wędkarz potrzebuje sprzętu bardziej mobilnego. Szybki desant kilka godzin i wypad na inne bajoro. Tu z tą łodzią trochę problem chyba że letnie wędkarstwo. Powiem szczerze że cena nawet atrakcyjna Cytuj
Staszek Napisano 8 Listopada 2021 Autor Napisano 8 Listopada 2021 39 minut temu, zajac222 napisał: Powiedz mi gdzie ja to ogłoszenie już czytałem? Kurde śledząc taki temat motorowodny będzie Ci ciężko sprzedać w całości. Teraz wędkarz potrzebuje sprzętu bardziej mobilnego. Szybki desant kilka godzin i wypad na inne bajoro. Tu z tą łodzią trochę problem chyba że letnie wędkarstwo. Powiem szczerze że cena nawet atrakcyjna Dałem to ogłoszenie w kilku miejscach i już cierpię - bo od 2 dni dostaję propozycje "nie do odrzucenia" , włącznie z transportem do Kanady 🤣🤣🤣🤣 Cenę jeszcze ciut można zbić Cytuj
zajac222 Napisano 8 Listopada 2021 Napisano 8 Listopada 2021 Nie piszę aby kupić, tak dla informacji. Mam na czym pływać i całe oporządzenie. Brakuje mi tylko po żądnego echa z bocznym sonarem Cytuj
Staszek Napisano 8 Listopada 2021 Autor Napisano 8 Listopada 2021 Niestety-to sonar "klasyczny" . Bardzo dobry ale klasyczny...... Cytuj
Staszek Napisano 9 Listopada 2021 Autor Napisano 9 Listopada 2021 Mam kilka zapytań o samą łódkę z elektrykiem więc...... Nowa cena ( bez silnika spalinowego Tohatsu ) - 6 tys. Cytuj
Staszek Napisano 16 Listopada 2021 Autor Napisano 16 Listopada 2021 Łódź sprzedana ............ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi