zefron Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 Witam, szukam wędki spławikowej i kołowrotka na prezent ( Budżet około 800 zł. Myślałem o wędce Daiwa Megaforce tele 360 ale kompletnie nie wiem jaki kołowrotek do niej dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriksos Napisano 22 Lutego 2022 Share Napisano 22 Lutego 2022 Nie nie kupuj. Daj kasę albo voucher. Zrobisz ogromny błąd kupując coś. To tak samo jakbyś dostał kosmetyki których nie używasz bo nie lubisz. A tu mnóstwo niewiadomych. Długość wędki ciężar rozkładana czy teleskop kołowrotek tak samo taki hamulec takie przełożenie. To chobby i tu nie ma mowy o błędach. Kupisz i będzie leżało na strychu. Jeśli chcesz jednak podarowac coś co jest koniecznie zwiazanego z wędkarstwem, polecam stronę https://www.luxuryproducts.pl/wedkarstwo.html Znajdziesz tutaj sporo takich akcesoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidi Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Też uważam, że lepiej dać voucher niż prezent. No chyba, że konkretnie wiesz, czego potrzebuje obdarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek87 Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 z tym budzetem masz calkiem niezle opcje do wyboru. daiwa megaforce tele 360 to fajny wybor na wedke splawikowa. lekka, wytrzymala i dobra dla zarowno poczatkujacych, jak i bardziej doswiadczonych wedkarzy. 🎣jesli chodzi o kolowrotek, to warto szukac czegos, co bedzie dobrze wspolgralo z wedka. daiwa crossfire albo shimano sienna fg to swietne opcje w tej cenie. oba sa solidne, niezawodne i swietnie pasuja do wedziska megaforce. 😊wazne, zeby kolowrotek mial plynną prace i dobra wytrzymalosc. zarowno crossfire, jak i sienna fg oferuja to, plus maja fajne systemy hamulcowe. to moze duzo pomoc podczas lowienia. 🐟jeszcze warto zwrocic uwage na wielkosc kolowrotka. do wedki 360cm idealnie pasuje kolowrotek w rozmiarze 2500-3000. nie za duzy, nie za maly, akurat. 👍do kompletu mozesz tez dorzucic jakies dobrej jakosci zylki czy plecionki, ale to juz zalezy od tego, co dokladnie planujesz lowic. w kazdym razie, w tym budzecie na pewno uda ci sie skompletowac super zestaw. 💪mam nadzieje, ze pomoglem! powodzenia i niech ryby beda z toba! 🎣🐠🍀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 14 Grudnia 2023 Share Napisano 14 Grudnia 2023 W dniu 9.12.2023 o 11:08, olek87 napisał: ........mam nadzieje, ze pomoglem! powodzenia Myślisz że przez 22 miesiące nadal szuka inspiracji co kupić na prezent ? No chyba że to pisała sztuczna inteligencja to nie myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi