team amatorka Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 Witam szanowne grono forum. Pierwszy post i proszę o pomoc a mianowicie zakleszczyła mi się wędka składana i za nic nie mogę rozłączyć dwóch elementów. Wędka tak sobie leżała kilka lat i ostatnio z wpadła mi w ręce. Czy ktoś mógłby pomóc a jeżeli nie to wskazał jakieś miejsce na terenie Szczecina bądź Kołobrzegu gdzie jakiś profesjonalista mógłby mi rozłączyć moją wędkę podróżną SHIMANO Beastmaster. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Listopada 2022 Share Napisano 1 Listopada 2022 Podejdź do firmy gdzie nabijają gaśnice , i poproś żeby potraktowali zapieczony element sprężonym CO2 powinno pomóc a podejrzewam że zapłacisz parę groszy , niestety nie mam roboty w Szczecinie bo bym pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi