CzarnyWas Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Hejka jako początkujący w tej metodzie szukam czegoś standardowo tańszego i dosyć uniwersalnego cos czym porzucam standardowo, na boczny trok i może dropshot testowałem już kiedyś jaxon gray stream 1-7g i był bardzo przyjemny szukam czegoś w podobnym wyrzucie z szybszą akcją, najbardziej zależy mi na tym żeby brania były bardzo wyczuwalne mogę prosić o wasze polecenia? polecali byscie bardziej jaxon gray stream czy jaxon bluewind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Zależy wszystko od budżetu jaki masz, ja przy łowieniu białorybu/kleni/jazi/okoni i czasem pstrągów używam drugi rok wędki dragon millenium mtx feeling 2.13m 1-8g jest to wędka bardzo szybka o przyjemnym progresywnym ugięciu. Ja się w tej wędeczce dosłownie zakochałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi