cciatrrpus78 Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada Witam. Od dłuższego czasu borykam się z pewnym problemem. Mianowicie nie mogę znaleźć dobrego łowiska karpiowego w warmińsko-mazurskim. Interesują mnie karpie jak największe ale głównie takie w przedziale 7kg-13kg. Łowię głównie na method feeder i czasem na karpiówki. Zezuj już sprawdziłem i to poprostu nie dla mnie takie siedzenie 10 m od każdego innego wędkarza. Czy jest mi ktoś w stanie polecić jakieś dobre łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnick85 Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Sprawdź Wersminię. Ja co prawda karpiarzem nie jestem i bywam tam tylko ze spinningiem, ale wiem, że karpie tam są dobre. Na ich profilu na FB są fotki. Nie jest to na pewno typowo karpiowe łowisko, ale to ma swoje zalety bo nie będzie tam tłumu karpiarzy. Gdybyś był zainteresowany to pogadaj z opiekunem łowiska - Jurkiem. Jego numer jest na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi