sensimilla Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Witam, chciałem się dowiedzieć czy ktos może cos powiedzieć mi o tym kiju??? ponieważ zastanawiam się nad kupnem takowego, może ktos ma ten model??? nigdy nie miałem Kijków od Daiwy zawsze gustowałem w Jaxonnie seri XT-Pro ale poszukuje czegos innego, jeśli ktos miał stycznośś z tym modelem to prosze o opinie, bo nie chce kupić czegoś co okaże się słabe za taką cene, chyba że macie jakies propozycje innych kijków w przdziale cenowym 450-600zł cos koło 5-25g ewentualnie 7-28 wyrzutu. 2,70m. Odrazu mówie że produktów firmy Dragon nie chce widzieć na oczy:)
pagori Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Ja pie....e stary , Daiwa infinity była już tak często "maglowana" na tym forum że nie sposób nic nie znależć. Poszukaj i poczytaj.
Gość Tench Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 Kijek może ok ale jakość wykonania serii infinity to jakiś żart. Zdarzają się odwrotnie zamontowane przelotki, zaczepy przynęty odpadają, ja łowiłem parę razy mimo to już odklejiła sie naklejka z napisem "infinity" na uchwycie kołowrotka, przelotka cyka, a lakier na omotkach wydaje się pękać Takie małe szczegóły które wkurzają... Za 300zł ok ale nie za prawie 600!
ERq Napisano 18 Marca 2011 Napisano 18 Marca 2011 wedki z serii infinity sa dobrze wykonane lecz uchwycik na przynete rzeczywiscie slyszalem ze odpada ja mam 2.40 cw 5-25 kolega ma 2.7 7-28 i sprawdza sie mu znakomicie polecam te wedki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.