Skocz do zawartości
Dragon

kołowrotek do wędki Daiwa Apollo Tele 90 3,90m 40-90g

wadrian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

planuje kupić wędkę Wędka Daiwa Apollo Tele 90 3,90m 40-90g przeznaczenie łowienie z gruntu na niedużych stawach. jaki kołowrotek pasowałby do tej wędki.

Czytałem dobre opinie o okumie TRB45. Czy pasowałby do tej wędki ? Co moglibytście jeszcze polecić ?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
witam,

planuje kupić wędkę Wędka Daiwa Apollo Tele 90 3,90m 40-90g przeznaczenie łowienie z gruntu na niedużych stawach. jaki kołowrotek pasowałby do tej wędki.

Czytałem dobre opinie o okumie TRB45. Czy pasowałby do tej wędki ? Co moglibytście jeszcze polecić ?

Wspomniana Okuma zdecydowanie tak. :mrgreen:
Napisano

mam pytania czy jest duża różnica między modelem okuma trb45 a 55. Wiem że to inny rozmiar, ale zastanawiam się czy nie warto dać kilka złotych więcej za większy "mocniejszy" kołowrotek ?

Napisano

Sam posiadam TRB 45 i jestem zadowolony chociaż w sklepach się dziwili czemu chcę Okumę a w jednym dowiedziałem się że Okuma została zasypana reklamacjami tego właśnie modelu, tylko czy to prawda ?

łowienie z gruntu na niedużych stawach

No to nawet 45 będzie za duże.

czy nie warto dać kilka złotych więcej za większy "mocniejszy" kołowrotek ?

A to zamierzasz nim gwoździe wbijać ? A tak na poważnie to nie ma sensu kupować dużego kołowrotka ze szpulą 0,40mm/200m jeżeli chce się łowić w małym stawie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.