Loki Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Jestem Marcin mieszkam w Zakopanem. Preferutje wędkarstwo muchowe, spiningowe oraz grunt. Głownie łowie na jeziorze Czorsztyńskim, Rożnowskim, Liptowska Mara oraz na Dunajcu i na rzekach slowacji Wah w ruzemberoku itd. Obecnie przygotowuje sie do wyprawy na szczupaka do Szwacji. Zajmuje sie wynajmem apartamentów w centrum Zakopanego i mam zamiar organizowac wyprawy wędkarskie na muchę. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Mazur Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, mieszkam i pracuję w Krakowie. Bardzo miło mi dołączyć do tak zacnego grona. Od dawna, jako obserwator czytuję wypowiedzi, porady na interesujące mnie tematy i zawsze bardzo wysoko oceniałem ich poziom (merytoryczne i kultulralne wypowiedzi). To sprawiło, że postanowiłem dołączyć do Was. Jeżeli chodzi o to w co się bawię najchętniej ... to muszka wybija się na pierwszy plan ale czasami ją zdradzam. Pozdrowienia i do usłyszenia Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skooterek Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam. Mam na imię Bartek. Wędkować zacząłem jakieś 12-13lat temu. Nigdy nigdzie się nie zapisywałem - jakoś to do głowy mi nie przychodziło. Jednak po ostatniej przerwie w wędkowaniu (2lata) postanowiłem się zarejestrować i zaczerpnąć więdzy o sprzecie i łowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klemens007 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Paweł i jestem z Warszawy. Z tego co pamiętam to najpierw nauczyłem sie łapać ryby a potem pływać Pierwsze rybki to złote karasie u Babci na wsi na stawie. Moja przygoda z rybkami trwa juz prawie 30 lat. Mogę się nazwać wędkarzem uniwersalnym ponieważ większość metod nie jest mi obca. Co nie znaczy że jak coś jest do wszystkiego to jest do noczego Łapię na spina,na spławik odległościówką , na feedery a od jakiegoś czasu za namową kolegów bawię się troszkę w karpiarstwo. To ostatnie polecam , bo można cały tydzień wczesnego wstawania do pracy odespać na karpiowych zasiadkach Pozdrawiam koleżanki i kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosss1987 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 CZEŚC NAZYWAM SIĘ KRYSTIAN OBREBSKI MAM 22 LATA A WĘDKUJE OD 8 ROKU ŻYCIA JESTEM Z BEZLEDY POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. bosss1987, wyłącz caps lock. Ponawiam również prośbę. W miarę możliwości uzupełnijcie swoje profile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmag Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, Mam na imię Rafał, mieszkam w Lublinie. Wędkarstwem pasjonuję sie od dzieciństwa. Zasadniczo nie preferuję wyraznie jakiejś metody no może poza lekkim spinem. Zdecydowanie najbardziej cenię sobie możliwość spędzenia wolnego czasu na łonie dzikiej przyrody / oczywiście z wędką w ręku /. Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Mam na imię Rafał, mieszkam w Lublinie. Wędkarstwem pasjonuję sie od dzieciństwa. Zasadniczo nie preferuję wyraznie jakiejś metody no może poza lekkim spinem Witam kolejnego spinningiste z lubelszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczek Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, Mam na imię Dawid, ryby łowię głownie na spinning, inne metody też stosuję. Najczęściej wędkuje nad dwoma rzekami płynącymi przez moje miasto- Wartą i Odrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam kolegę o podobnym imieniu i miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
davids80 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Witam. Na imię mam Dawid. Jestem z Torunia. Łowię od około 20 lat... ...to tak tytułem wstępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dancia1410 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 witam was i ciesze się że moge was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Na imię mam Dawid Witam kolejnego wędkarskiego immiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woczu Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Na imię mam Wojtek,od niedawna mieszkam w Zgorzelcu. Jeżeli chodzi o nasze wspólne hobby to wróciłem do niego po wielu latach przerwy (sprawy rodzinne,praca,itd.). Preferuję wędkarstwo spławikowo-gruntowe, chociaż spinningiem umiem się też posługiwać. Ryby traktuję jako miły dodatek do spędzonego czasu na świeżym powietrzu,nie jeżdżę po nie tylko na nie. Próbuję poznać wody wokół Zgorzelca (Witka,Nysa Łużycka,Czocha,Leśniańskie,Żarka). Na forum na pewno będę szukał wielu porad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio015 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam jestem Michał i pochodze z Grajewa niedaleko Białego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawoo Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Na Imię mam Sławek mieszkam w Gdyni. Wędkuję ok 10 lat, głównie spinning i grunt. Najczęściej wędkuje na jeziorach, choć ostatnio zacząłem interesować się połowami w wodach morskich (surfcasting, spin w zatoce) choć narazie bez efektów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasha Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Hej wszystkim .jestem z Łodzi i moją pasją jest wędkowanie.Od lat marzę by pojechać na ryby do Kanady ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam Panowie Słodko i słono wodni Może podzielicie się wiedzą na temat metod imiejsc połowu. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANTHRAX Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Janusz z Poznania.....w PZW od 1978...i walczę nadal. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dodik Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam All Łukasz z Przemkowa (woj.Dolnośląskie). Aktualnie studiuje informatykę. Od 2009 oficjalnie w PZW. Łowie na Odrze, Nysa, Staw Przemkowski, Szprota, i inne jeziorka. Spining, gruntówka, all. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Po długiej nieobecności na forum, witam niewitanych, a głównie nowych użytkowników. Nieubłaganie zbliża się upragniony maj, panowie i panie, porządne spinnery w dłoń. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasin Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Na imię mam Damian, mam 25 lat, wędkuję od 10 z małymi przerwami. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baracudo Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Szanownych kolegów po kiju Niby kilka postów mam za soba, ale nie ładnie nie przywitac sie z cała społecznoscia A wiec : Mam na imie Bartek mieszkam i urodziłem sie w Gdańsku. Mam 18 lat a wedkuje od 13/14 . Ulubione metody łowienia bat, feeder (ze znajomymi), a gdy mam ochote na samotny spacer oddaje sie temu co najbardziej lubie czyli sztuczna mucha i spining Najczescie łowie w kolicach Karsina (mam tam rodzine) i oczywiscie Martwa Wisła, Wisła bierząca, jeziorka koło Przywidza, a ryby szlachetne Wietcisa, Reda, Radunia, Wda. Pozdrawiam Serdecznie i do zobaczenia na rybkach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters294 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Mam na imię Piotrek mieszkam w Tarnobrzegu (woj. Podkarpackie). Mam 15 lat. I właśnie sobie planuje w tym tygodniu wyrobić karte wędkarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelllll Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam Mam na imie Michal, mam 31 lat i mieszkam w Zawierciu. Od roku zaczalem przygode z wedka. Na razie tylko splawik ale przymierzam sie do gruntu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi