Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Gość feeder
Napisano

Witam wszystkich :) Jestem Piotrek i mieszkam w Szczecinie. Moją ulubioną metodą połowu jest spinning i feeder. Łowię głównie w Odrze w miejscach oddalonych od miejskiego hałasu. Moimi ulubionymi łowiskami są rzeki i wszelakie kanały (duże jak i te małe), nie przepadam za wędkowanie w jeziorach. Ulubioną rybą jest boleń, którego cały czas staram się poznać choć jest to trudne.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam!!! Jestem tu nowy. Nie tylko tu. Wędkuje od.... MIESIĄCA... . Niestety nie miał mnie kto podszkolić w wędkarstwie. W mojej rodzinie jestem prekursorem.

Nie denerwujcie się ze bede pytał o rzeczy które dla Was są oczywiste. Ponad miesiąc jeżdże na ryby (często) i jeszcze nic nie złowiłem. Ciągle musze uczyć sie na swoich błędach. Dlatego byłbym wdzięczny gdyby mi ktoś pomógł w jakiejs trudnej dla mnie sytuacji.

Pozdrowienia od KOTA :grin:

Napisano

Witam wszystkich !!! Mam na imię Kuba mam 13 lat . Ryby łowię dopiero 1 rok . Moją ulubioną metodą jest metoda spinningowa , a rybą okoń .

Napisano

Witam, mam na imie Asia pochodze z Wroclawia aktualnie mieszkam w Sheffield, moja przygoda z wedkarstwem rozpoczela sie w Anglii. Od roku lowie glownie na zbiornikach zaporowych metoda splawikowa. Za dwa dni wybieram sie na nocne lowienie wegorzy. To moja pierwsza proba lowienia z gruntu. Trzymajcie kciuki. :lol:

Napisano

Witam wszystkich wędkarzy mam na imie Paweł. Moją ulubioną metodą jest drgająca szczytówka nie pogardze też spławikiem. Najczęściej odwiedzanymi zbiornikami i w miare rybnymi są zal Szałe , Zegrzyński , Sulejowski oraz Chańcza , może nad jednym z nich się spotkamy połamania kija?

Napisano

Witam Wszystkich :grin:

Mam 26 lat pochodze z Lubelskiego ,ale ostatnie kilka lat mieszkam w USA .Wedkuje ok 20 lat juz,przez pierwsze 11 lat przygody z wedkarstwem lowilem glownie na splawik ,nastepnie zarazilem sie spinningowaniem

Tak wiec ostatnie 9 lat to glownie spinninguje

Moja ulubiona ryba jest szczupak,ale ogolnie lubie lowic wszystkie ryby drapiezne i lowie rowniez sporo bassow ,pstragow oraz okoni

Pozdrawiam i zycze jak najlepszych polowow :mrgreen:

Napisano

Witam, jestem Krystian pochodzę z okolic Wrześni , województwo Wlkp . Wędkarstwem ciesze się już dość długo a mianowicie od 6 roku życia kiedy to mój wuja pokazał mi jak się łowi ryby ;) od tamtego czasu lubię sobie posiedzieć nad wodą. Przez długi okres czasu łowiłem na spławik ale ostatnio (jakiś rok temu) zaciekawił mnie spinning i bardzo mi się spodobał ;) Moje ulubione ryby to karp i szczupak , z większymi okazami fajnie się walczy, zawsze mała adrenalinka jest ;)

Chyba tyle wystarczy :D pozdrawiam ;)

Napisano

Witajcie,

mam na imię Zbigniew, obecnie mieszkam w Northampton.

Niedawno zostałem oszukany (jak się okazuje, nie tylko ja) przez sklep internetowy NaRyby.com.pl - dlatego postanowiłem dla zasady ostrzec przed tym sklepem innych użytkowników.

Sprawę na policję zgłosi w tym tygodniu mój syn mieszkający w Polsce.

Z góry przepraszam za taką prywatę, ale uważam, że im mniej oszustów w internecie, tym lepiej dla nas wszystkich.

Pozdrawiam całą brać wędkarską.

Napisano

Witajcie,

Jestem Przemek, mieszkam w Warszawie, ale rodzinnie silnie jestem związany z Tarnowem.

Lowię od dziecka, głównie w Tarnowie - w Dunajcu, a w okolicach Wwy - Zegrze, Bug i Narew poniżej Dębego, od niedawna Rządza i Jeziorka pstrągowe odcinki.

Lubie aktywne metody - spining, muche, przeplywankę.

Napisano

Witam Mam na imię Roman. Jestem z okolic turku/wlkp. Moja ulubiona metoda jest łowienie na ds-a ale bawię się tez w karpiarstwo i spławik. Mama nadzieję ,że informację zdobyte na forum mi pomogą ale i moja wiedza sie tu komuś przyda.

Napisano

elo jestem z trojmiasta lowie wszystko i tylko gdzie się da, jednak drapoeżniki wolę najbardziej, staram si ew trakcie czasu wolnego wyskoczyć nad wodę i posiedzieć z wędziskiem lub pospiningować z brzegu z wody jak tylko się da

jaszczur :cool:

Napisano

Witam.

Mam na imię Marcin jestem totalnym amatorem i początkującym wędkarzem choc ma już 31 lat. W tym roku w maju zacząłem swoją przygodę z wędką. Mieszam od urodzenia w Bydgosczy. Mam nadzieję że dowiem sie na tym forum paru ciekawych rzeczy zgłębie tajniki wędkowania i zarażę się wędkowaniem jeszcze bradziej.

Napisano

Witam,

Mam na imię Bartek lat mam 19. Wędkuję od małęgo. Zarejetrowałem się ponieważ chcę być na bieżąco z informacjami oraz pogłębiać swoją wiedzę :)

Napisano

Witam.

Mam na imię Wojtek mam 15 lat, swoją pasję wędkarską zacząłem już od 10 roku życie łowię między innymi na metodę spławikową, gruntową, spinningową...

Pozdrawiam Wszystkich Wędkarzy :twisted:

Napisano

Witam mam na imie Damian lat 16 wędkuje już 2lata pierwsze kroki stawiałem w świecie wędkarstwa poprzez rożne fora sam bym nie doszedł do tak dużej wiedzy przez tak krotki czas :lol:

Napisano

Witam jestem Michal , myslowice , pierwsze wedkowanie przedszkole sprzet to patyk sznurek i haczuk z drutu itd zadna ryba sie niepokusila :oops: niestety terazniejszosc , ulubione metodu to grunt nocka i splawik przymierzam sie do spiningu zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam wszytskich. Nazywam sie Mateusz i jestem z Warszawy od dziecka łowie ryby zaczynałem od karasi u dziadka na wsi a sztuki był spore bo po 30-35 cm:) Teraz łowie głównie w wakacje albo jak mam czas.

Pozdr.

Napisano

witam mama na imię Paweł z jestem małej wsi pod Garwolinem wędkowaniem zajmuję sie od niedawna łowię głównie na Wiśle i na stawach nie jestem nastawiony na jakąś konkretną rybę porostu co bierze to łowię