Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Na imię mam Tomek i mam 36 lat. Wędkuje od czterech lat głównie spininguje moimi ulubionymi zbiornikami są zbiornik zaporowy słup , mietków oraz pilchowice.Ryby na które poluje to szczupak i sandacz.Pozdrawiam wszystkich.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich :o Mam na imię Marcin i mam 29lat. Wędkuję od kiedy pamiętam... Próbowałem prawie wszystkich metod, ale ulubione to spławik, grunt i czasem spinning. Sukcesów parę było (zwłaszcza w tym sezonie), a mogło być więcej :mrgreen: Łowienie to moja pasja i chcę to robić coraz lepiej. Dlatego tu jestem :cool:

Napisano

Mam na imie Rafał

mam 14 lat i pochodze z Głogowa

łowie ryby od 5 lat

ulubione łowiska:

-zatoka odry (za borkiem)

-mileszyn(zwany opalikowanym)

-staw podkowa(koło droglowic)

-czasem odra, ale żadko

-no i inne żadziej przeze mnie odwiedzane

lubie spiningowanie i łowienie na żywca no i oczywiście łowienie na spławik:)

Napisano

Witam wszystkich kolegow moczacych kija :wink: .Mam na imie Sylvester jestem ze slaska i mam 35 lat.Wedkuje od dziecinstwa i to jest moja najwieksza zyciowa pasja!.Niestety od 4 lat nie przebywam w kraju i bardzo brakuje mi wypadow na ryby.Mam nadzieje ze niedlugo wroce do kraju,a wtedy wybiore sie na miesieczna wyprawe po wislanego suma.

Napisano

Witam,

Mam na imię Przemek i aktualnie mieszkam i studiuję we Wrocławiu.

Wędkarzem jestem raczej początkującym choć wędkuję od kilkunastu lat :) ale niezbyt intensywnie i głównie z ojcem wiec nie mam nawet karty wędkarskiej :D, ale planuje wyrobić w przyszłym roku. Do tej pory łowiłem przeważnie na spławik ale ostatnio zainteresowałem się spinningiem. To chyba tyle o mnie

Pozdrawiam Przemek

Napisano
zgodnie z tradycją witam się z Wami ;)

Paweł ze Szczecina

sorki ;)

mam 35 lat i preferuję łowienie gruntowe (feeder)

a miało być edytuj ...

Napisano
mam 35 lat i preferuję łowienie gruntowe (feeder)

Witaj, w końcu jakiś normalny ze Szczecina a nie jakiś świr ze spinem :mrgreen:

ten normalny się odezwał :razz::razz:

witam w naszym gronie i zapraszamy do działów zachodniopomorskiego :cool:

Napisano

Witam wzsystkich :smile:

Mam na imie Marcin i wedkuje od najmłodszych lat. Jednak na poważnie zajmuje się wędkarstwem od niedawna czyli jakieś 4 lata. Moja ulubiona ryba to okoń, metoda połowu - kazda skuteczna, ulubione łowisko jezioro Miedwie. Bywam również na Regalicy (Cegielinka) i kilku innych łowiskach.

Pozdrawiam i życzę wszystkim TAAAAkiej ryby.

Napisano

Witam wszystkich userów, Mam 31lat, kujawsko - pomorskie, okolice Bydgoszczy, ryby łowię odkąd pamiętam. Metody gruntowe i spławikowe, ostatnio karpiowanie.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam

Na imię mam Grzesiek, pochodzę z dolnegośląska. Tam właśnie nauczyłem się wszystkiego co związane z wędkarstwem. Czasami łowię na zaporówce, czasami pojadę nad rzekę polatac za pstrągiem czy lipieniem. Wędkarstwo kocham nad życie, chyba jestem po prostu na nie chory. Ogólnie-student, 24lata, zainteresowania spin czasem mucha. Obecnie związany z zachodniopomorskiem i z Odrą:)

Pozdrawiam

Napisano

Na imię mi Grzegorz - dla znajomych miki - mam 32 lata.

Mieszkam od urodzenia w Legnicy - trochę wędrowałem po Polsce ale w końcu wróciłem "na stare śmiecie" :mrgreen:

Wędkuję od 6 lat - próbowałem prawie wszystkiego (nie próbowałem muchówki - ale jak nadarzy się okazja to na pewno skorzystam) - ulubione metody to feeder i spinning.

Główne łowiska to wody stojące w okolicy Legnicy - Kunice, Słup, Tatarak, Szczytniki, Koskowice. Sukcesów za dużych nie miałem (choć dla mnie były niezłe) - w niedalekiej przyszłości dodam w podpisie :wink:

Obecnie moim marzeniem jest sandacz którego jeszcze nigdy nie udało mi się przechytrzyć - ale pracuję nad nim :)

Poza wędkami interesuje mnie sport, kosmologa, turystyka, akwarystyka oraz wszystko co związane ze zjawiskami niewyjaśnionymi i nadprzyrodzonymi.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że pomożecie mi w zakupie lepszego sprzętu (po 6 latach sukcesów i porażek stwierdzam, że warto zainwestować w lepszy sprzęt) oraz udzielicie cennych rad dotyczących "wyjmowania" ryb (choćby wspomnianego sandała) oraz - ogólnie - tego wspaniałego hobby :)

Napisano

Witam.Jestem Wojtek :mrgreen: Swoją przygode wędkarską zacząłem 10lat temu,począwszy od bambusowego kija i jakieś żyłki,poprzez kompletowanie sprzętu,aż do wygrywania prestiżowych zawodów(np.Drużynowy Mistrz Śląska w Wędkarstwie Spławikowym z 2007 r.). Lecz Od kilku lat Moją Pasją stały się wyjazdy na Sandacza,Spinning,łódka to jest własnie to.Powiem szczerze całkiem nieżle mi idzie :wink:

Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Cześć Konradzie Pierwszy Lordzie :mrgreen: i Wy Świeżakowie też witajcie, Admini i Juniorzy Admini witajcie ponownie, również Moderatorzy witajcie i Wy zasiedzieli użytkownicy witajcie :mrgreen: Siebie też witam :razz: