Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Mam na Imię Krzysiek i mieszkam w Milanówku.łowię od 17 lat.Preferuję spinning a na wiosnę spławik.Łowię to co daje sie złowić :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

na imię mam GRZESIEK wędkuje od zawsze czyli jakieś 30lat :lol: głównie na ODRZE grunt i jeziora na spławik

mieszkam w Bytomiu Odrzańskim od 10 lat wędkuje rodzinnie na początku z żona z czasem dołączyły dwie córki

Napisano

Witam wszystkich. Jestem Kacper, wędkarz z Lublina. Łowię tylko na spinning i jeżeli tylko jest możliwość odwiedzam ukochaną Wisłę w pogoni za boleniem. Pozdrawiam!

Napisano

Imię:Krzysiek

Miasto:Kołobrzeg

Lat:prawie 12

Wędkuje od lat:3

Ulubiona metoda:Spławikowa

Ulubiona przynęta: Rosówka

Największa ryba: Okoń 30 cm 0,5kg :mrgreen:

Ryba-marzenie: lin 1,5 kg 50 cm

Napisano

Witam wszystkich uzytkowników. Jestem Mareczek mam 25 lat wedkuje od 7 lat. Jestem z małopolski i wedkuje na roznorakich wodach. NIe mam jednej metody i nie mam ulubionej ryby(wiele gatunków jeszcze nie gościło na moich wędkach). wedkarstwo daje mi połaczenie spokoju i relaksu z adrenaliną i emocjami. W ciagu mojej przygody z wodami polskimi starłem sie z kilkoma rybami które dla mnie są okazami. Wiele jeszcze przede mna cały czas sie ucze, szlifuje umiejętności i dobrze sie bawie nad wodą

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam

Na imię mam Marcin

Wędkarstwem pasjonuje się od dziecka obecnie mam 24 lata.

W ostatnim czasie złapałem bakcyla w postaci robienia woblerów, na razie "raczkuje' w tym temacie wiec często będę odwiedzał te forum.

Postaram się też zamieszczać zdjęcia już gotowych moich wyrobów do oceny oczywiście :)

Napisano

Witam wszystkich.

Jestem Darek. Mam 33 lata i mieszkam w okolicach Dobrzycy. Wędkarstwem pasjonuje się od dziecka. Moja ulubiona metoda to łowienie z gruntu. Pozdr.

Napisano

Witam wszystkich na forum jestem z Krakowa.Własnie parę dni temu wyrobiłem karę.Bo znudziło mi się łowienie po stawach prywatnych,a mam tu taką piękną Wisłę - trzeba popróbować na niej swoich sił.Dzisiaj też zakupiłem kijka CARBOMAXX TELE PREMIUM 390/100 zastanawiam się nad kupnem kołowrotka do niej do 250zł- może coś doradzicie. POZDRAWIAM DAREK

Napisano
..parę dni temu wyrobiłem karę.Bo znudziło mi się łowienie po stawach prywatnych..
no widzisz jeden wypad na wodę PZW bez karty i od razu karę wlepili :lol: ile Ci wlepili ? policja czy PSR ? a inni narzekają że kontroli nie uświadczysz..

a tak poza tym to witam nowego użytkownika :smile:

Napisano

Witam serdecznie kolegów wędkarzy nam ma imię Marcin jestem z Warszawy ,wędkuje odkąd pamiętam,ulubione metody to grunt i spławik,ale nie pogardze także spiningiem w sezonie

Napisano
..parę dni temu wyrobiłem karę.Bo znudziło mi się łowienie po stawach prywatnych..
no widzisz jeden wypad na wodę PZW bez karty i od razu karę wlepili :lol: ile Ci wlepili ? policja czy PSR ? a inni narzekają że kontroli nie uświadczysz..

a tak poza tym to witam nowego użytkownika :smile:

Według mnie kolega zjadł ,t' i chodziło mu o kartę a nie karę.

Pozdrawiam i witam.

Napisano

Witam wszystkich. Mam 29lat i prawie tyle łowię;) Pochodzę z lubelskiego i tam jak narazie wędkowałem. Lubię spławik i grunt, a ostatnio bawię się spinningiem. Połamania kija i taaaaaakiej ryby wszystkim życzę.

Napisano

Witam. Jestem Łukasz mieszkam w Łodzi i mam 34lata z tego wędkuje około 15lat.Moją ulubioną metodą jest spinning.Łowię także na grunt i spławik.Pozdrawiam wszystkich :smile: