tomek1 Napisano 17 Maja 2015 Share Napisano 17 Maja 2015 Mam nadzieję że już niebawem będę mogła pochwalić się czymś więcej, ale póki co porostu witajcie ! Witamy wędkarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Evoletis, witamy serdecznie, mój rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej777 Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszekowski Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Witam wszystkich, Wędkarstwem interesuję się od dzieciństwa, co wciąga mnie bez reszty oczywiście, kiedy znajdę nieco wolnego. Niestety, ale w obecnych czasach "ciągła pogoń" powoduje, że jest go coraz mniej, ale staram się jak mogę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krezus Napisano 24 Maja 2015 Share Napisano 24 Maja 2015 Cześć, Dawno temu wędkowałem ze swoim ojcem. Po ponad 20 latach przerwy wróciłem do wędkowania. Teraz chciałbym się skupić głównie na spiningu. Z racji siedzącej pracy wybrałem chodząco-stojącą formę wędkowania. Na razie badam rejony do wędkowania we Wrocławiu i okolicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek-131 Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Cześć Jestem na forum od dawna, ale chce trochę w nim uczestniczyć Wedkuje już ładnych parę lat. Od zeszłego roku głównie spining. Wędkuje na Wiśle i jej starorzeczach w okolicach Nowego Dworu Maz. Chętnie bym poznał kogoś z okolic kto też łowi w tych okolicach bo za kompana mam nieraz tylko ojca Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jocer1990 Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich kolegów po kiju.Mam na imię Jacek lat 24 i jestem z warszawy wędkarstwem zostałem zarażony w wieku pięciu lat przez rodziców i od tamtej pory nie rozstaje się z wędką Każdą wolną chwile staram się spędzać nad wodą choć w dzisiejszych czasach..........czasu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asmech Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 Cześć, jestem Karol mam 15 lat a początki mojego wędkarstwa sięgają 7 roku życia. Jestem spinningowiec-gruntowiec (feederowiec) ale na spławki też czasem coś złowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyniutek Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 Witam wszystkich i do zobaczenia nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazikhead Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Witam, mam na imię Jacek. Wędkuję od "odkąd" pamiętam;-). Od 3 lat przeważa spinning i uganianie się za sandaczem i szczupakiem. Niemniej jednak lubię posiedzieć z boloneczką i łowić leszcze, krąpie i płocie na przepływankę szczególnie w okresie od stycznia do końca maja (wiadomo, okresy ochronne). Łowię przeważnie na wrocławskich, podwrocławskich i podgłogowskich odcinkach Odry. Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudusowa Napisano 6 Czerwca 2015 Share Napisano 6 Czerwca 2015 Witam. Sławek lat 25 , Witnica - Lubuskie , koszyk feeder - Warta i Odra. rekord Jaz 49cm . Pozdrawiam sprzet 2 x konger carbomaxx ,3.6m 150 cw młynki Mistrall Energy Carp 4000 2x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Witam nowych Haczykowców ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Póstynny łofca Napisano 9 Czerwca 2015 Share Napisano 9 Czerwca 2015 Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shprotek Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Witam, mam na imie Tomek (l.39) i wędkuje głownie w okolicach Łodzi. Głównie feeder i spławik, czasami spin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek25 Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 siema szukam kogos kto mogl by towazyszyc mi w spulnych wyprawach na ryby mam 27 lat jestem mobilny posiadam wystarczające uprawnienia do polowu ryb ineresuje mnie ktoś kot dysponuje własnymi umiejętnościami i wolnym czasem wedkuje raczej z gruntu i dość często wyruszam na nocne wyprawy z reguly trochę kiepsko tak samemu jezdzic bo to ani do nikogo się nie odezwiesz po prostu brak towarzystwa wiek niema znaczenia jestem z wrocławia i z tego miasta szukam chętnych wedkuje dość często na bukówce pilcach Mietkowie poki co podaje maila do kontaktu rdkdom@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalski Napisano 14 Czerwca 2015 Share Napisano 14 Czerwca 2015 Cześć koledzy i koleżanki, witam Tomek z Moniek ( okolice Białegostoku, województwo Podlaskie ), lat 28. Prywatnie ratownik medyczny w Pogotowiu Ratunkowym. Miłośnik wędkarstwa od dziecka. Od połowy szkoły podstawowej i przez cały okres gimnazjum. Następnie sporo lat przerwy i praktycznie zero kontaktu z wędką. Kiedyś wędkarstwo było moim największym hobby i obecnie, od kwietnia tego roku, stało się znowu moim zajęciem numer 1 Od Maja tego roku posiadacz karty wędkarskiej oraz rocznej licencji na połów ryb w Biebrzy z brzegu. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam nad piękne i malownicze tereny rzeki Biebrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaj8 Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 Witam wszystkich, nazywam się Sławek, mieszkam w pow. wodzisławskim woj. śląskie. łowię głównie na zbiornikach po żwirowych. Przygodę z wędkarstwem zacząłem w ubiegłym roku. Głównie interesują mnie połowy karpi (najlepiej dużych hehe) ale i na drapieżnika też czasami zasiadam. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych połowów - "połamania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b4mbus Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Witam brać wędkarską! Jestem Mateusz i aktualnie pomieszkuje w Krakowie. Wędkarstwem interesuję się od dawna, niestety ciągle się uczę tej sztuki... jednak tryb pracy i życia nie pozwala mi na częste wypady staram się to zmienić ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek4 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Witajcie mam na imię Sławek, mieszkam w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicker-59 Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 Hejka, jestem tu nowy, wedkarz amator od urlopu do urlopu. Pozdrawiam wedkarska Brac, zyczac w letnim sezonie polamania kija. Mam tez pytanie moze ktos napisze co slychac na jeziorze Woswin, jaka ryba na co, wybieram sie tam na letni urlopik ze splawikiem i spinem. Bardzo prosze o wiadomosci i uwagi, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grendaable Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Witam ! Grzegorz, lat 19, z Wejherowa w woj. Pomorskim, przygodę wędkarską dopiero zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sankra19 Napisano 23 Czerwca 2015 Share Napisano 23 Czerwca 2015 Witam, Adrian z Sandomierza. od lat lubię przebywać z wędką nad wodą mimo braku większych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GentlemanJack Napisano 26 Czerwca 2015 Share Napisano 26 Czerwca 2015 Daniel 28lat Warszawa. Z wędkowaniem nie miałem do czynienia ale chcę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrusek Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Andrzej 27 lat,Siedlce, wędkuję od kilkunastu lat, miałem przerwę dwuletnią, ale od dwóch lat łowię dalej, głównie spinning, szczupak, czasem okoń, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszer85 Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Witam Wszystkich! Nazywam się Rafał, mam 30 lat, mieszkam w Krakowie. Wracam do wędkarstwa po 10 letniej przerwie. W tym roku łowiska komercyjne i kompletowanie sprzętu, za rok opłacam składki i spróbuję swoich sił na Wiśle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi