tomek1 Napisano 28 Czerwca 2015 Share Napisano 28 Czerwca 2015 Witam wszystkich nowych członków Najlepszej Wędkarskiej Społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klar Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Witam. Mam na imie Jürgen, lat 50 +, mieszkam w Niemczech. Lowie na duzych rzekach w Niemczech, Luxemburu, Francji. Ulubione: grunt, spining, splawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jzb Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Witam! Nazywam się Jacek i zaczynam przygodę - głównie na spławik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciupa88 Napisano 12 Lipca 2015 Share Napisano 12 Lipca 2015 Witam Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek70 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Moje uszanowanie dla wszystkich...powróciłem po latach nieobecności.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1234567 Napisano 14 Lipca 2015 Share Napisano 14 Lipca 2015 Witam. Powróciłem po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksawery Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Witam gorąco w ten lipcowy poranek. Mam na imię Ksawery, łowię ryby już blisko 15 lat. Forum haczyk obserwowałem od kilku lat. Postanowiłem w końcu się zarejestrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarczyk Napisano 23 Lipca 2015 Share Napisano 23 Lipca 2015 Witam gorąco haczykowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graghowski Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Witam serdecznie wszystkich. Sam łowie od najmłodszych lat głównie metodą spławikową i gruntową, jednak ostatnio moje serce ujął spinning. Jeśli na forum jest ktoś lubiący spinning i chętny na wspólne wyprawy w okolicach Szczecina to prosze o kontakt ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slay Belle Kata Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Forumowiczów! Nie lubię powitań, więc załatwmy to szybko i, w miarę możliwości, bezboleśnie. Kobieta wędkująca, choć rzekomo nie wygląda na taką, "coby się po lasach włóczyła". Pierwsze spotkanie z wędką miała w wieku mniej więcej czterech lat. Głównie dla relaksu, głównie dla odpoczynku od ludzi, głównie dla kota, który trochę za bardzo przepada za surową rybką. Oprócz tego lubi sporo innych męskich zajęć, a także zacną sztukę, jaką jest pisarstwo. Niczym więcej nie będę przynudzać, do zobaczenia na łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Forumowiczów! Nie lubię powitań, więc załatwmy to szybko i, w miarę możliwości, bezboleśnie. Kobieta wędkująca, choć rzekomo nie wygląda na taką, "coby się po lasach włóczyła". Pierwsze spotkanie z wędką miała w wieku mniej więcej czterech lat. Głównie dla relaksu, głównie dla odpoczynku od ludzi, głównie dla kota, który trochę za bardzo przepada za surową rybką. Oprócz tego lubi sporo innych męskich zajęć, a także zacną sztukę, jaką jest pisarstwo. Niczym więcej nie będę przynudzać, do zobaczenia na łowisku. Witam wędkarkę i liczę na aktywność na forum związaną z zamiłowaniem do pisania. Witam również całą resztę nowych haczykowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slay Belle Kata Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam wędkarkę i liczę na aktywność na forum związaną z zamiłowaniem do pisania. Witam również całą resztę nowych haczykowców! Dziękuję za miłe powitanie. Zdążyłam zauważyć dział z publicystyką, więc z pewnością się skuszę, by stworzyć coś specjalnie o wędkowaniu. Powiem jedno: Pomysł już się pojawił i czeka na odzianie go w ładne słowa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2015 Share Napisano 2 Sierpnia 2015 Pomysł już się pojawił i czeka na odzianie go w ładne słowa. Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feniks11 Napisano 3 Sierpnia 2015 Share Napisano 3 Sierpnia 2015 Witam na imię mam Tomasz dopiero zaczynam zabawę w wędkowanie, mam 40 lat i 11 letniego syna , który bardzo chce łowic więc jestem i zaczynam. mam kilka problemów np gdzie łowic gdzie moge a gdzie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko82 Napisano 4 Sierpnia 2015 Share Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam Na imię mi Jasiu, lat 33, lokalizacja Kędzierzyn-Koźle Ulubione metody połowu - grunt, spławik powoli zaczynam wkraczać w świat karpiarstwa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 6 Sierpnia 2015 Share Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Karol i jestem z Zawiercia. Do zobaczenia na łowiskach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelstolik Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Mam na imię Paweł. Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z wędkarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjjzaw Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Witam. Łowię od dawna. 56lat. Głównie spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolakM Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam.Marcin wita z Wałbrzycha. Wedkuję już ponad 20 lat.Kiedyś głównie spławik (tyczka i zawody) teraz poluję z gruntu na grubego zwierza lecz nie wykluczam powrotu do spławiczka ale już tylko rekreacyjnie.Ps. Poszukuję kontaktu z wędkarzami z okolicy w celu wspólnych wyjazdów na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorya Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam mam 23 lata, wędkuję od kąt pamiętam. Wędkuję wszystkimi metodami. Mam za sobą kilka miejsc zagranicznych między innymi Canada, Hiszpania, Włochy , Egipt. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam wszystkich serdecznie i zapraszam do aktywności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki-1984 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju. Wędkuje od ponad 4 lat, mieszkam w Radomiu. Ulubiona technika: Karpiowanie i grunt (method feeder). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki-1984 Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam kolegów i koleżanki po kiju. Mam na imię Filip, 31 lat i mieszkam w Radomiu. Wędkuję od 4 lat. Ulubiona technika: karpiowanie i grunt (method feeder). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaru76 Napisano 22 Sierpnia 2015 Share Napisano 22 Sierpnia 2015 Witam, jestem nowy na waszym forum i chciałbym wszystkich przywitać. Mam na imię Jarek i jestem z Będzina. Wędkowałem kilkanaście lat temu i po tegorocznych wczasach stwierdziłem, że wracam do wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v2 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam, mam na imię Waldek mam 40 lat i jestem z Krakowa. Metoda połowu to tylko spinning . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi