Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam z Koszalina. Mam na imię Jacek

Wędkuję okazyjnie. Przeważnie na prywatnych stawach. Teraz chcę zacząć na dobre przygodę z wędkowaniem. Przymierzam się do zdania egzaminu na kartę. Czyli to będzie po nowym roku.

przynęty na klenia   Dragon
  • 3 weeks later...
Napisano

Cześć. Mówią, że na wędkarstwo nigdy nie jest za późno lub za wcześnie - zobaczymy bo zaczynam razem z moim ulubieńcem 10-cio letnim Wiktorem.

Napisano
zobaczymy bo zaczynam razem z moim ulubieńcem 10-cio letnim Wiktorem.

Piękne życie przed nim. Pasjonaci żyją najszczęśliwiej :mrgreen:

Napisano

Witam Wszystkich :wink:

Tomek, głównie spinning i feeder, ale spławiczkiem też nie pogardzę bo niekiedy tylko on "działa".

Centrum Wrocławia (okolice ujścia Oławy do Odry) to moje właściwie stałe miejsca wędkowania

Napisano

Michał, jestem z Białegostoku, wędkuje najczęściej w okolicznych rzekach Supraśl, Narew, czasami na żwirowniach w Ogrodniczkach, gliniankach w Koplanach. Pozdrawiam

Napisano

Cześć Koledzy,

Adrian głównie grunt, od tego roku spining. Na co dzień Wrocław. Mam sporo zaległości nie było mnie tu parę ładnych lat, ale widzę, że haczyk nie próżnował. :smile:

Napisano

Witam wszystkich, jestem z Częstochowy obecnie mieszkam we Wrocku, po przegadaniu kilku chwil z kolegą @Bacykiem przed furtką osiedla postanowiłem tutaj do Was przybyć.

Generalnie krótko o sobie, 23 lata 10 lat łowione, ostatnio (2 sezony) przede wszystkim mucha, dodatkowo feeder, co mogę jeszcze dodać ? Liczę, że będę miał z kim pojechać na ryby ;D

Napisano

o witam sąsiada :) jeśli chodz o mnie, to prawie zawsze w sobotnie i niedzielne poranki biegam po rzeczkach wrocławskich, wiec zapraszam i pozdrawiam.

a ze koledzy "sznurkowcy" namieszali mi w głowie i zainwestowałem w kolejnego muchowego patyka, wiec świateczne szlajanie po bystrzycy sie szykuje.

Napisano

Dzień dobry,

któtko o mnie: -imię Grzegorz, -wiek: 23 lata, -Wędkuję od dwóch lat, głównie przy okazji wypadów ze znajomymi, - bardzo lubię obcować z przyrodą podczas wędkowania, -bardzo lubię podróże...wędkarskie i nie tylko :cool:

Napisano

Witam mam na imie Pawel wedkuje od 3lat mieszkam w zaklikowie okolice stalowej woli ulubiona metoda karpiarstwo pozdrawiam

Napisano

Cześć! Od 7 lat jestem nieuleczalnym szczupakoholikiem absolutnie zakochanym w jerkach :smile: Chociaż na początku czerwca zdarza mi się zdradzić esoksy z zanderami ;)

Napisano
Witam wszystkich, którzy tu trafili i dołączyli sie, albo dopiero to uczynią ... bo jeszcze sie zastanawiają ... czy podglądać, czy uczestniczyć :)

Bardzo przepraszam za to brzydkie słowo w temacie "nowych", ale ma ono na celu w pewnym sensie przyciągniecie uwagi do tego postu.

Mam świadomość, że jesli sie wchodzi w grupę osób juz troszke znajacych się, nie znajac ich .. człowiek czuje sie jakoś tako nie swojo. Pomyślałem więc, że jesli człek sie przedstawi i zostanie powitany w "klubie", zaraz mu raźniej, nie ma tremy a jesli już, to na pewno jest mniejsza idt, itp. Najwazniejsze, to pierwsze koty za płoty :cool:

Nie obawiajcie się, walcie śmiało a na pewno zostaniecie przyjaźnie przyjęci.

Chcę, by panowała tu atmosfera serdeczności, taka ... rodzinna, taka ... wedkarska :) Bez zawiści, cwaniactwa i kłamstwa, które bedzie bezwzglednie tępione. Nie pozwolę (jak i reszta gromadki) by ktokolwiek kogoś tutaj obraził. Jak to mówią ... mogą wszy po stole skakać, ale porzadek musi być!!! :lol:

Wędkarstwo to przede wszystkim obcowanie z naturą podczas naszych wypraw "w zapomnienie" tzn. wyluzowanie się psychiczne. Odpoczecie od codzienności. I TUTAJ też tak ma być, czego wszystkim życzę :cool:

Na odwagę ja zacznę ... wymyśliłem se, to se zacznę :mrgreen:

Mam na imie Piotrek, mieszkam w Sosnowcu, wędkuję od ok. 33 lat, od 16 lat wyłącznie metodą spiningową i wyłącznie na zbiornikach zaporowych z pływadełek, ulubiona zdobycz i ryba porządania to sandacz :grin: Inne pasje ... strzelectwo, majsterkowanie, informatyka, rowerek.

Chyba wystarczy :cool: