Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszytskich zarażonych !

Mam na imię Kamil, mówią na mnie Gofer. Lat mam niewiele. Mieszkam w Sosnowcu, wędkarstwo praktykuje od 1995 roku. Bez euforii, czasem wygrałem jakieś zawody, czasem zaczepiłem coś większego. Jestem po maturze od pażdziernika zaczynam studia na pierwszym roku o kierunku wędkarskim :wink: Zainteresowania to sport, turystyka i wspinaczka. Ulubiona ryba to bezwątpienia LIN. Ulubione wody to : Wisła w Kamieniu, Poraj i Paprocany. POZDRAWIAM WSZYTSKICH

P.s Mam nadzieje , że zabieracie nowych na zloty :wink:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam serdecznie wędkarskie grono :wink: Mam na imie Maciek i mam 17 lat. i można powiedzieć że w wędkarstwie jestem nowicjuszem, chociaż wędkuje już od ok. 5 lat mimo ni znowu takiego krótkiego stażu nie byłem na wielu łowiskach... I pragnę dołączyć do waszego wędkarskiego grona i myślę że będę dobrze tu przyjęty! Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam szanowne grono weteranów wędkarstwa!! :wink:

Napisano

Witam

Mam na imię Radek, mam 16 i na nowo zainteresowałem się wędkowaniem ale już nie spławikowym ale konkretnie spinningiem. Niestety jestem kompletnym nowicjuszem ale dzielnie czytam forum i zamierzam zmienić te miano. Mam nadzieje ze nie będę zbyt uciążliwy i nachalny.

Witam wszystkich forumowiczów :grin: !

Napisano

Witam!!

Mam na imię Piotr, na karku 26 wiosen, nad wodę z wędką jeżdżę od 14 lat.

Na rybach bywam dość często, a ulubioną metodą jest spławik.

Generalnie łowię małe rybki, średniaki zdarzają się sporadycznie.

Ulubione rybki to okonie i liny...

Łowiska na których można mnie spotkać to Jeź. Jezuickie (Chmielniki) oraz rzadziej Borówno.

Witam Wszystkich!!

Gość Marpas
Napisano

Witam wszystkich.

Wędkuję od kilku lat. W większości Wisła (od G. Kalwarii do Maciejowic, można mnie spotkać na obydwu brzegach), czasami morze. Najszęściej grunt (DS), rzadziej spinning. Jest tu może ktoś z okolic Tarczyna? Mrokowa? Janek? Grójca? Południa Warszawy?

pozdrawiam,

Marcin

Napisano

Elo

MAm na imię paweł wędkuje od ok. 3 lat i jakoś mi idzie :)) jestem członkiem PZW (kołó spółdzielca w stargardzie ) głownie to łowie takie większe rybki jak karp na stawach specjalnych ale czasami się pójdzie nad rzeka i szczupca wyciągnie :))

Napisano

Witajcie ! Mam na imię Marek. 29 lat, pochodzę z Wa-wy. Łowię w zasadzie już od podstawówki, czyli ponad 15 lat (głównie na Mazowszu). Początkowo przez wiele lat metodą spławikową, a od kilku lat polubiłem spinning. Osiągnięć dużych brak, ale wędkarstwo sprawia mi wielką frajdę :wink: Pozdwiawiam Wszystkich !

Napisano
Witam wszystkich.

Wędkuję od kilku lat. W większości Wisła (od G. Kalwarii do Maciejowic, można mnie spotkać na obydwu brzegach), czasami morze. Najszęściej grunt (DS), rzadziej spinning. Jest tu może ktoś z okolic Tarczyna? Mrokowa? Janek? Grójca? Południa Warszawy?

pozdrawiam,

Marcin

Witaj ! Ja jestem z krańca zachodniego Wa-wy (Jelonki), znam trochę okolice Grójca..

Pozdro

Marek

Napisano

witam. ma na imię Wojtek. Jestem z pod Opola. Łowię pare lat. zacząłem łapać spinningówką i barszo mi sie to podobało, ale nadszedl czas na grunt. Moją ulubioną metodą jest spinning a zaraz potem grunt. nie jestem zbytnio doświdczonym feedrowcem ale coś tam potrafię na forum jestem pare minut może godzine :grin:

Napisano

siema ja nazywam sie Dawid mam 19 lat jestem z opola lubelskiego mam niedaleko do wiselki wiec tam najczesciej lapie rybki . Z technik polowu lubie spining , grunt jak i splawik. Narazie moja najlepsza ryba to karp ponad 5 kilo ale poprawie swoj rekord poniewaz ucze sie od starszych i bardziej doswiadczonych;-) jak zlapac duzego suma na wisle ostatnia widzielem jak wyciagneli sztuke na 25 kg!!! Zycze wszystkim powodzenie elo

Gość Marpas
Napisano
Witam wszystkich.

pozdrawiam,

Marcin

Witaj ! Ja jestem z krańca zachodniego Wa-wy (Jelonki), znam trochę okolice Grójca..

Pozdro

Marek

Witaj. Gdzie łowisz? Szukam kompana na Wisłę (od G. Kalwarii do Kozienic, najczęściej ujście Pilicy, pod warunkiem, że jest miejsce). Jednak w większości łowię na grunt. Spinning rozkładam na początku zasiadki albo pobawię się trochę jak nic sie nie dzieje na gruntówkach. Pozdrawiam. Marcin

Napisano

Witam nazywam się Bartek mieszkam na Mazurach, a więc jest gdzie sobie połowić. Wędkuje od dzieciństwa trafiło się przez ten czas trochę okazów.

Wędkuje na spinning,grunt, spławik, mucha, ale oczywiście moją ulubioną metodą jest spławik i to na nią najwięcej ryb złapałem.

Do tej pory podglądałem was na forum ale w końcu się zarejestrowałem.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Bartek.

Napisano

Witam gorąco wszystkich nowych zarejestrowanych :grin::grin:

Bardzo proszę o uzupełnienie danych w profilach, będzie nam łatwiej dyskutować w przyszłości :wink::cool:

Napisano

Witam jestem szczecinianinem, mając 25 latek z tego wedkóje jakieś 20. Interesóje mnie głownie spin rzeczny, jeziorowy tam gdzie woda tam i ja ze swoja wedeczką heheh.Chętnie wybiore sie na wspolne wedkowanie z kimś z tego samego miasta.

Swoje pierwsze kroki stawiałem nad jeziorem wełtyń i znam je od podszewki, tam padały moje pierwsze rekordy jak i pierwsze łowione na spinning rybki-apropo teraz to juz studnia-:(

Pozdrowionka dla wszytkich forumowiczów :)

Napisano

Witam wszystkich.

Najlepszy łowca w okolicy :P:) :):) hehe

karolusek1, prowokacja jakaś?? :lol:

Może będziemy mieli okazję się o tym przekonać :wink: