Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Siemasz DraconuS, ech łza się w oku kręci. Miałem kumpla z działki - miał ksywę Draconus ;) Pierwszy z nas przeszedł Draconusa :) - pamięta to ktoś jeszcze...?

:razz: Atarynka :] jednakowoż wolałem Robbo i Agent USA na Atarynce...

A osobiści e Commodore 64 miałem ale kumpel Atarynke miał więc w różne rzeczy się grało, z resztą do teraz emulatorkiem czasem popykam w coś z "tamtych" naszych czasów :]

8bit ROX !!!

Pozdrawiam.

Napisano

Czesc.Mam nna imie Damian, pochodze z Czestochowy ( tylko bez medalikowania mi tu ;] ). Wedkuje ok roku, glownie splawik, grunt, czasami spinning.

Napisano

Witam brać wędkarską ! Mieszkam w Szczecinie. Łowię od dziecka-z kartą od 1978 r.

Moje ulubione metody spławik igruntówka.Jestem młodym internautą i z góry

przepraszam za pomyłki- dopiero się uczę.Wielkiej ryby nie złowiłem ale niech żywi

nie tracą nadziei.Pozdrawiam-Jarecki.Lat 42 :cool:

Napisano

Cześć!! Mam 16 lat i swoją przygodę z wędkarstwem rozpocząłem 4 lata temu. Może nie mam jeszcze jakiś dużych osiągnięć ale na pewno mogę się pochwalić pięknymi brzanami.

Oto one.

http://img247.imageshack.us/my.php?image=p1010020lj0.jpg brzana 1

http://img179.imageshack.us/my.php?image=p1010025aj3.jpg brzana 1

http://img237.imageshack.us/my.php?image=dsc02936ty6.jpg brzana 2

http://img241.imageshack.us/my.php?image=p1020617lk9.jpg brzana 3

http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc02925hf3.jpg to mój brat

Oczywiście wszystkie rybki potem wróciły do wody. Mam jeszcze parę zdjęć ale niechce mi sie już ich wrzucać.

Napisano

Witam mam na imię Anton i jestem z Pyrzyc mam 34 lata.

Obskakuje wszystkie jeziora w koło Pyrzyc a szczególnie upodobałem sobie te;Sicina,Czarnowo,Będgoszcz,

Napisano

Dzięki. Dzisiaj jadę na 3 dni na ryby ja coś złowię większego to stawie foty. Te brzany są z 2 lat nie pomyście że wyglądam jak dziecko.

Napisano

Witam wszystkich. Jestem ze Śląska i wędkuję od ponad 30 lat. Mam nadzieję, że czegoś się na forum nauczę jak i że podzielę się doświadczeniem. Pozdrawiam

Napisano

Hej. Mam na imię Rodryg i jestem z Siemiatycz. Najchętniej wędkuje na rzece Bug oraz na miejscowym zalewie w Siemiatyczach, na który zapraszam bardzo serdeczne :). Właśnie wróciłem z rybek i mam 46 i 55 cm szczupaczki. Pozdrawiam wszystkich użytkowników.

Napisano

Witam nazywam się rafal mam 26 lat wędkarską przygodę rozpocząłem w podstawówce nie mam na swoim kącie wielkich okazów ale myślę że się to niebawem zmieni z waszą pomocą. Miałem dosyć długą przerwę ponad 8 lat. Z góry dziękuje za wypowiedzi

Napisano

Witam wszystkich

Mam na imię Robert, mieszkam w Szczecinie, ryby hmm... łowiłem od dzieciństwa z dużymi przerwami a przed 40 postanowiłem już nie odpuszczać. Nie ma to jak aktywny wypoczynek nad wodą w celu osiągnięcia świętego spokoju :mrgreen:

Napisano

też jestem kobietą o ile 50 latka tak może o sobie jeszcze mówić młodzież sądzi że to juz babon ale wracając do tematu wędkuje od 30 tu lat jest to mój świr i brak na to lekarstwa ale tak prawdę mówiąc wcale nie chcę się z tego wyleczyc wędkuje w kazdej wolnej chwili w tym roku obchodziłam 30 tą rocznicę powstania naszego koła Ceramik w Krotoszynie w zwiazku z tym wiele imprez odbbywało się z tej okazji wędkuję w tym roku juz od lutego bo mie było zimy i mogłam sie cieszyc pięknymi karpiami o tej porze roku staw po cegielniany na którym najczęściej wędkuję mam o rzut kamieniem tak że po pracy mogę jechać chociaż zobaczyć czy woda jeszcze jest na swoim miejscu pozdrawiam wszystkich szaleńców Danka : :cool:

Napisano

Witam jestem Mariusz Wedkuje od około 8 lat. Mieszkam w okolicach Wa-wy. Mam nadzieje ze dzieki temu forum udoskonale swa technikę jeszcze bardziej:)

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam!

Mam na imię Dariusz.

Do dzisiaj od 17.06.2008r. czytałem zawartość forum po ok. 8 godzin dziennie.

Gigantyczna baza wiedzy. Gratuluje pomysłodawcom.

Myślę, że teraz bez powtarzania będę w stanie zadawać pytania i korzystać z forum. Witam bardziej doświadczonych kolegów i od razu dziękuję wszystkim za ten ogrom wiedzy, który uzyskałem dzięki waszym wypowiedziom.

Napisano

Witam , mam na imię Jacek ,mam 45 lat , dotychczasowo zajmowałem sie połowem ryb metoda spławikowa (tyczka , bat , match , uklejowka) niestety moja druzyna sie rozpadla i postanowiłem zakończyć karierę . Oczywiscie na ryby bede zawsze jeździł :D

Postaram sie pomoc młodym zawodnikom w tej metodzie , przekazac troche wiedzy nabytej prze zemnie przez dobre kilkanascie lat .

Napisano
Do dzisiaj od 17.06.2008r. czytałem zawartość forum po ok. 8 godzin dziennie.

Gigantyczna baza wiedzy. Gratuluje pomysłodawcom.

Myślę, że teraz bez powtarzania będę w stanie zadawać pytania i korzystać z forum. Witam bardziej doświadczonych kolegów i od razu dziękuję wszystkim za ten ogrom wiedzy, który uzyskałem dzięki waszym wypowiedziom.

:shock: ale masz wolnego czasu :mrgreen: Witamy w gronie haczykowców.