jacekz Napisano 5 Listopada 2015 Share Napisano 5 Listopada 2015 Witam z Koszalina. Mam na imię Jacek Wędkuję okazyjnie. Przeważnie na prywatnych stawach. Teraz chcę zacząć na dobre przygodę z wędkowaniem. Przymierzam się do zdania egzaminu na kartę. Czyli to będzie po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JHenrykowski88 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Janek z Warszawy Wędkuję, rzadko, okazyjnie. Temat jest dla mnie ciekawy i czuję, że zaczyna mnie wciągać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiuch Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Cześć, Witam i pozdrawiam haczykowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LapsJarek Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Jarek pozdrawia Jest mi niezmiernie miło zawitać w gronie wędkarzy na portalu haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saverius Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Cześć jestem ze Śląska, w tym roku zacząłem łowić po długiej przerwie, głównie grunt,spławik, spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol1926 Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Karol. Wędkuję głównie na Narwi w okolicach Łomży. Moją ulubioną metodą jest gruntówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Witam nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_75 Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Cześć. Mówią, że na wędkarstwo nigdy nie jest za późno lub za wcześnie - zobaczymy bo zaczynam razem z moim ulubieńcem 10-cio letnim Wiktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Grudnia 2015 Share Napisano 5 Grudnia 2015 zobaczymy bo zaczynam razem z moim ulubieńcem 10-cio letnim Wiktorem. Piękne życie przed nim. Pasjonaci żyją najszczęśliwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eqilibrum Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Witam, Grzegorz, głownie mucha i spining, czasem gruntówka, początki morskiego wędkowania Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PatrykMucha Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Cześć, Mam na imię patryk głównie spinninguję czasami łowię karpie na komercji a wiosną oddaję się wędkarstwu spławikowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokem1987 Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 Witam Wszystkich Tomek, głównie spinning i feeder, ale spławiczkiem też nie pogardzę bo niekiedy tylko on "działa". Centrum Wrocławia (okolice ujścia Oławy do Odry) to moje właściwie stałe miejsca wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry4td Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Michał, jestem z Białegostoku, wędkuje najczęściej w okolicznych rzekach Supraśl, Narew, czasami na żwirowniach w Ogrodniczkach, gliniankach w Koplanach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zientar Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Cześć Marcin z Kujaw, wędkuję na jeziorach najczęściej na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_Assault Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Cześć Koledzy, Adrian głównie grunt, od tego roku spining. Na co dzień Wrocław. Mam sporo zaległości nie było mnie tu parę ładnych lat, ale widzę, że haczyk nie próżnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Witamy serdecznie i ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewy1106 Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Witam wszystkich, jestem z Częstochowy obecnie mieszkam we Wrocku, po przegadaniu kilku chwil z kolegą @Bacykiem przed furtką osiedla postanowiłem tutaj do Was przybyć. Generalnie krótko o sobie, 23 lata 10 lat łowione, ostatnio (2 sezony) przede wszystkim mucha, dodatkowo feeder, co mogę jeszcze dodać ? Liczę, że będę miał z kim pojechać na ryby ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 o witam sąsiada jeśli chodz o mnie, to prawie zawsze w sobotnie i niedzielne poranki biegam po rzeczkach wrocławskich, wiec zapraszam i pozdrawiam. a ze koledzy "sznurkowcy" namieszali mi w głowie i zainwestowałem w kolejnego muchowego patyka, wiec świateczne szlajanie po bystrzycy sie szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FIGA1 Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Dzień dobry, któtko o mnie: -imię Grzegorz, -wiek: 23 lata, -Wędkuję od dwóch lat, głównie przy okazji wypadów ze znajomymi, - bardzo lubię obcować z przyrodą podczas wędkowania, -bardzo lubię podróże...wędkarskie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harmar Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Witam Marcin 34 lata Warszawa łowie w Wiśle, Narwi,Bugu oraz w okolicznych ,, oczkach,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chabudzi Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Witam mam na imie Pawel wedkuje od 3lat mieszkam w zaklikowie okolice stalowej woli ulubiona metoda karpiarstwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 3 Stycznia 2016 Share Napisano 3 Stycznia 2016 Cześć, wędkuje od kilku lat. Głównie w opolskim, a najbardziej lubię spławik i feedera Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMMS Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Cześć! Od 7 lat jestem nieuleczalnym szczupakoholikiem absolutnie zakochanym w jerkach Chociaż na początku czerwca zdarza mi się zdradzić esoksy z zanderami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadiusz Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Witam wszystkich, którzy tu trafili i dołączyli sie, albo dopiero to uczynią ... bo jeszcze sie zastanawiają ... czy podglądać, czy uczestniczyć Bardzo przepraszam za to brzydkie słowo w temacie "nowych", ale ma ono na celu w pewnym sensie przyciągniecie uwagi do tego postu. Mam świadomość, że jesli sie wchodzi w grupę osób juz troszke znajacych się, nie znajac ich .. człowiek czuje sie jakoś tako nie swojo. Pomyślałem więc, że jesli człek sie przedstawi i zostanie powitany w "klubie", zaraz mu raźniej, nie ma tremy a jesli już, to na pewno jest mniejsza idt, itp. Najwazniejsze, to pierwsze koty za płoty Nie obawiajcie się, walcie śmiało a na pewno zostaniecie przyjaźnie przyjęci. Chcę, by panowała tu atmosfera serdeczności, taka ... rodzinna, taka ... wedkarska Bez zawiści, cwaniactwa i kłamstwa, które bedzie bezwzglednie tępione. Nie pozwolę (jak i reszta gromadki) by ktokolwiek kogoś tutaj obraził. Jak to mówią ... mogą wszy po stole skakać, ale porzadek musi być!!! Wędkarstwo to przede wszystkim obcowanie z naturą podczas naszych wypraw "w zapomnienie" tzn. wyluzowanie się psychiczne. Odpoczecie od codzienności. I TUTAJ też tak ma być, czego wszystkim życzę Na odwagę ja zacznę ... wymyśliłem se, to se zacznę Mam na imie Piotrek, mieszkam w Sosnowcu, wędkuję od ok. 33 lat, od 16 lat wyłącznie metodą spiningową i wyłącznie na zbiornikach zaporowych z pływadełek, ulubiona zdobycz i ryba porządania to sandacz Inne pasje ... strzelectwo, majsterkowanie, informatyka, rowerek. Chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi