maniek Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam mcado ,na forum .Opisz skąd przybywasz i gdzie łowisz najczęściej. Witam gorąco pozostałych nie witanych userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam Mam na imię Irek, mieszkam w Warszawie. Łowię głównie na spining, spławik i grunt też ale mniej...... - okolice Mikołajek, pod Warszawą - Jeziorka, Pilica, czasem Zegrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 WitamMam na imię Irek Witam imiennika.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariu Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Forumowiczów. Mam na imię Mariusz i mieszkam w łukowie. Wędkarstwem zaraziłem się w 1986roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 Siemka!!Nazywam się Kuba i mieszkam w okolichach Pucka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam wszystkich ktorych niewitałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 18 Kwietnia 2007 Share Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarw Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowych forumowiczów, których ominęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold711 Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, ale to ogromne forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich nowo przybyłych i oby nie skończyło się Wam na jednym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnold711 Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Tego nie wiem jestem tu trochę zagubiony. A z resztą są już dwa a nie jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam wszystkich nowych haczykowców. Zapoznajcie się z regulaminem bo czerwone kreski czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 czerwone kreski czekają Czerwone kreski są tylko dla niegrzecznych, a tacy tu nie zaglądają Witajcie wszyscy nie witani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chary Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam wszystkich wędkarzy!! Mam na imie Paweł, mieszkam w Olsztynie na warmii i mazurach, gdzie wody jest pod dostatkiem wędkuję już 16 lat. Moimi ulubionymi metodami są spławik, spinning, i grunt. Tyle o mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witaj chary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam serdecznie Znowu moje ukochane mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Cześć. Eugeniusz z Raciborza. Wędkuję bo lubię choć mało mam na to czasu. Inne pasje informatyka, muzyka ... Pozdrowienia dla wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam Cię Chary, wreszcie ktoś z mojego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueseja Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 witam jestem Piotr mieszkam w poznaniu lowie rybki od kilku lat jeszcze nie mam na swym koncie okazow pozdrawiam wszystkich wedkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 nie martw sie wszystko przed Tobą Witaj serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Chełm,łowie od bardzo dawna,ale raczej bez okazów a ostatnie 4 lata bylem inactiv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrtur Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 czesc , wedkuje od zawsze jak tylko pamietam. pochodze z podlasia- wychowalem sie na Narwi (i jej starych korytach) i Bebrzy. teraz poznaje zalew sulejowski w tomaszowie i okazyjnie dorsza w morzu - coraz bardziej mi sie podoba pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Cześć. Nie jestem jeszcze wędkarzem. Kartę mam od piątku i nigdy nie łowiłem ryb, ale chcę się nauczyć łowienia szczupaków przy pomocy spinningu. Będzie mnie uczył Pike - mój brat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi