keri Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 surazak1, witam na pokładzie Podlasiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasik Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Witam wszystkich. Właśnie sie zalogowałem wiec niejestem zabardzo obyty w sprawnym klikaniu po forum, jestem ze śląska i można śmiało powiedziec że jestem bardzo początkującym "wędkarzem" , chociaż już od roku podpatruje kolegów jak łowic oraz często zaglądam na forum haczyka. Jak na razie łowie tylko na grunt, poniewaz moi "trenerzy" (koledzy) tez tak łowią wiec jest mi łatwiej. Lubie sport, kocham przyrode a ostatnio chyba podkochuje sie w wedkarstwie. Staram sie łowic 1-3 razy w tygodniu zależy głównie od pracy. Jak na razie duzo czytam i trenuje ten piekny sport jakim jest wędkarstwo, wiec niebęde zabardzo przeszkadzał na forum, bardziej podglądał i sie uczył. Mam juz kilku idoli na forum i niektórych bardzo podziwiam za ich fachowość. To chyba tyle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Witaj Lukasik, sporo tutaj napisane dla początkujących a i ja swoje kroki w wędkarstwie od zera stawiałem z tym forum niejestem zabardzo obyty w sprawnym klikaniu po forum zacznij więc tutaj http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 wiec niebęde zabardzo przeszkadzał na forum, bardziej podglądał i sie uczył Witaj! Każdy post na forum jest cenny Pytaj, chwal się sukcesami (choćby to była płotka na 15 cm ), bo na tym polega uczestnictwo w Naszym forum podkochuje sie w wedkarstwie. Staram sie łowic 1-3 razy w tygodniu zależy głównie od pracy. Jak na razie duzo czytam i trenuje ten piekny sport jakim jest wędkarstwo Będzie z ciebie wędkarz pierwsza klasa Przy okazji witam wszystkich nie witanych a tak licznie przybywających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaapa1992 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 witam Mam na imie Arek i pochodze z Łodzi . mam 15 lat i od dawna fascynuje mnie wędkarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 No i następny - niby 15 lat a w profilu jasno stoi że 14-cie Tak czy inaczej witaj na forum czaapa1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaapa1992 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Mam 15 lat bo jak by policzyć lata to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek1990 Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 ja jestem z podkarpacia mam 17lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amstri Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Witam jestem Patryk z turku. Wedkuje od ponad 5 lat ale dalej chce sie uczyc nowych sposobów i metod na dobra rybe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememiks Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam Jestem tu swiezy mam na imie Tomek mam 27 lat jestem z wyspy Wolin (wody mi nie brak). Wedkarstwem interesowalem sie od malego smarka pozniej uprawialem wyczyn. Od 7 lat nie wedkowalem az znowu zaczolem gdyz to ma sie we krwi Moje ulubione metody wedkownia to tylko splawik z bata lecz spining tez lecz bardzo slabo. Dalej mam zamiar wiekszosc poswiecic metodzie bata lecz w tym roku chcem jeszcze sprubowac metody feeder (w tedy ta metoda wogule nie byla mi prawie znana). Pozdrawiam wszystkich tu na forum kolegow a i moze kolezanki po fachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biedrona14 Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam mam na imię Adrian (14 lat) i mieszkam we Wrocławiu!! Od 4 lat łowie ryby (niestety narazie czesciej na komercyjnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam. Mam na imię Mateusz i jestem z Wielunia. Mam 18 lat i najbardziej interesuje mnie metoda spiningowa, choc na inne metody tez wędkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam mam na imię Tomek mieszkam pod poznaniem. Mam 11 lat. Lowie 4 lata. Zaczynałem od spławika teraz łowie na Grunt i Spining. Do spławika też czasem wracam. Niestety nie mam z kim łowić. mój dziadek który mnie nauczył mieszka 100km od poznania. A tata nie lubi, siostra nie lubi mama troche lubi. A samemu mi nie pozwalają łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witajcie Timi, Mateusz, Biedrona14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camillusPL Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Witam serdecznie na imię mam Kamil prawie 30 lat mam synka który ma miesiąc wędkarstwem interesuję się od zawsze ale niezawsze w polsce miałem czas i fundusze teraz mieszkam we Włoszech od 3 lat właśnie dostałem kartę wędkarską i zaczynam podbój wód włoskich narazie zacznę od spiningu ( doświadczenie z polski i ulubiona metoda) a z innych zainteresowań to jazda wózkiem w terenie (poza tym myślę że ten typ auta przyda sie w dojeździe na łowiska) witam i pozdrawiam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Siema, siema wędkarzom !! Mam 20 lat i wędkuje od jakiś siedmiu! Mieszkam tymczasowo na wsi i mam w pobliżu mnóstwo jezior, stawków i rzek, raj!! Najbardziej lubie przemierzać brzegi zarośniętych zbiorników ze spiningiem w ręku!! Myśle że to wystarczy jak na początek!! Jeżeli ktoś z was interesuje się kulturystyką zapraszam na gg lub PW. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Siemasz spiningista, witaj na forum. Co do kulturystyki to jeśli chodzi o mnie spóźnieś się z tym pytaniem o jakieś 10 - 12 lat kiedy to nie raz zdychałem pod sztangą Ale przyrost był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Ale przyrost był I o to chodzi!! Dzięki za przywitanie!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacenty1991 Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 sie macie ludzie!! mam na imie Kacper i mam 16 lat wędkuje trzeci rok, mieszkam w extra miejscu iż jest tu kilka dużych jezior, kilka dużych stawów oraz rzeki radew. tego roku postanowiłem poświęcic wolny czas spiningowaniu. ale do tej pory wedkowałem na spławik i grunt, przez te 3 lata raczej nie złapałem nic dużego, poprostu cieszyłem sie z każdej złapanej rybki. moje zainteresowania to wędkarstwo i mechanika samochodowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Elo spiningista, no wedkarstwo z kulturystyka to swietne polaczenie ostatnio zaczelem praktykowac no i sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKwidzyn Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 siemanko . Mam na imie Marcin i wędkuje od maleńkości ale bez wiekszych rezultatów lecz mam zamiar to zmienic . Mam nadzieje ze podzielicie sie ze mna swoja wiedzą ,a ja jak bede w stanie to wam pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Witaj Marcin. Może napiszesz coś więcej o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibihs Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Cześć Wszystkim! Mam na imię Zbyszek, mieszkam w Łodzi i najczęściej łowię na Zalewie Sulejowskim i Warcie. POZDRAWIAM Wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Siemacie, tutaj Tomaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi