chojnak166666 Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 hej mam na imię Marcin łowie od 6roku życia aktualnie uczę się łowić na tyczkę startuje w zawodach moja największa ryba 4,0kg leszcz:)a z drapieżników 3kg szczupak jestem z bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolusek1 Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 heheh najlepszy łowca w okolicy ale w promieniu 100m bez obaw ani to prowokacja ani ..................sami sobie dopiszcie:) Teraz ciąży na mnie odpowiedzialność, by owe słowa potwierdzić i podeprzeć konkretną rybką heheheh. Jak neptun pozwoli będzie i ryb dowoli, jednak ten neptun ostatnimi czasy skąpi swego dobrodziejstwa, rybki są ale zaklęte i chyba mają strajk głodowy, a moze to tylko nasze polskie realia do , których pomalutku należy sie przyzwyczajać. Szkoda jednak że kolejne pokolenia będą zmuszone łowić na komercyjnych kałużach a nie na łonie przyrody w dzikich miejscach.....cóż :( Pozdrowionka i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lmatys Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 Witam, jestem z Poznania, takze podzielam z Wami piekne hobby jakim jest wedkowanie, także wędkarstwo rzutowe, w ktorym mam srebro na ME juniorow 2000 r. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukian Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Witam Na imie mam Tomek, mam 19 lat i mieszkam w podwarszawskim Piasecznie... Wedkuje od 8 lat a wedkarstwem zarazil mnie moj Ojciec. Preferuje wedkarstwo splawikowe i czasami gruntowe. Moje osiagniecia to I miejsce w mistrzostwach splawikowych kola nr.17 w kat. mlodzik (2003r) oraz I miejsce w podlodowych mistrzostwach mojego kola nr.17. (2004r) Po dwoch latach przerwy w uprawianiu tego cudownego sportu na nowo odnalazlem zapal i chec do wedkowania i staram sie szybko nadrobic stracony czas:P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 5 Lipca 2007 Share Napisano 5 Lipca 2007 Witam. Jestem z dobczyc (okolice krakowa, jakies ~ 40km). Łowie od ponad 7 lat. Moją ulubioną metodą wedkarstwa jest SPINNING. Przeważnie łowię na jeziorze. Jak to na spinnig łowię ryby drapieżne, chociasz nie wykluczam złowienia ryby spokojnego żeru (mile widziane). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rex0 Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 siema jestem Arek łowie ryby od 8 lat obecie mam 14 lat jetem zawansowanym wędkarzem spławikowym ale też prubyje łowic troszke na spining i grunt moje gg 9837881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Witajcie na pokładzie haczyka obecie mam 14 lat Zdecyduj sie ile masz naprawdę, w profilu napisałeś ze masz 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexis Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Cześc, jestem Ola, mam 16 lat i dopiero mam w planach rozpoczęcie wędkowania (Ostatnio spotkałam wujka, który mnie do tego namawia ) Mam nadzieję, że pomożecie mi zacząć moją przygodę z wędkarstwem, bo to chyba fajne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 Witamy Nie tylko chyba fajne, tylko napewno Zycze Ci milego pobytu na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siudak Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 pozdrowienia z Gdyni wedkarstwo to moje hobby od przedszkola, tak naprawdę nie pamiętam od kiedy wędkuję. interesuje się każdą odmianą wędkarstwa, nie próbowałem jeszcze tylko muszki a ostatnio fascynuje mnie morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid czapla Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Witam wszystkich. Mam na imie Dawid ma 20 lat i jestem z wrocławia, wedkuje od 9 lat, ostatnio w gre wchodzi tylko spining. Mam zamiar kupic ponton navigator 3, do plywania po odrze jesli wiecie cos na temat tego pontonu to piszcie. pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 WItam nowo zarejestrowanych kazdego z osobna i wszystkich razem.A tez mam pytanie do kolegi Siudaka ,czy to z tych Siudakow lepiej zapytać z kim mam przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Kurcze tylu nowych użytkowników zapiętych na haczyk, więc chyba mogę tak: WItam nowo zarejestrowanych kazdego z osobna i wszystkich razem. I jeszcze coś dodam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sznaucer Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich użytkowników portalu. Jestem ponownie zahaczony przez mojego siostrzeńca - tomek1 , który zwerbował mnie po 15 latach zastoju.kiedyś byłem prawie wyczynowcem , potem tylko sporadycznie na łowiskach komercyjnych ale mam na koncie również organizacje zawodów wędkarskich spławikowych.teraz mam zamiar intensywnie łowić ale najpierw muszę pouzupełniać sprzęt ponieważ mój jest sprzed epoki .Mieszkam w Chybiu koło Skoczowa ale łowie na stawach lokalnego stowarzyszenia wędkarskiego w okolicach Czechowic i Goczałkowic.Moje okazy to szczupak 2,5 kg oraz węgorz 86 cm nie pamiętam ile ważył . Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich użytkowników portalu. Witaj Mam nadzieję, że staniesz się aktywnym forumowiczem I zrobimy niejedną fajną relację ze wspólnego wędkowania Np. taką jak ta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rex0 Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 JESTEM AREK mam 14 lat chodz w profilu pisze że 10. łowie na spławik i grut i próbuje na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Lipca 2007 Share Napisano 10 Lipca 2007 sznaucer napisał/a: Witam wszystkich użytkowników portalu. Witaj Mam nadzieję, że staniesz się aktywnym forumowiczem I zrobimy niejedną fajną relację ze wspólnego wędkowania Np. taką jak ta: Witamy szanownego Wuja, Tomka oczywiście Mamy nadzieję, że zastój mamy już za sobą.... liczymy na oscar'owe relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczaw Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 witam wszystkich. ostatnio postanowilem wrocic do mojego hobby z dziecinstwa ktore zaszczepil mi dziadek i po paru wypadach (pomimo ze nic specjalnego nie zlapalem) wkrecilem sie na nowo. pewnikiem bede czestym gosciem na tym forum. pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Grzegorz wita społeczność haczyka Mam 36 lat ( trochę dużo jak na początki ). Wędkarstwem zainteresowałem się poważnie od dwóch miesięcy , łowię w Szczecinie na odrze na odcinku od Wiskordu do mostu na autostradzie , moje osiągi są na razie mizerne ale szybko się uczę i mam nadzieję , że się poprawią . Kiedyś uważałem moczenie kija za śmiertelną nudę ale teraz wiem co straciłem przez te wszystkie lata . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jok rybarka Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Maciej liczę sobie 30 wiosen i mieszkam w Rogowie[tym na pałukach]. Wędkuję od 5 lat, przeważnie wędką z pełnym zestawem. Lubię od czasu do czasu pospiningować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta sowa Napisano 13 Lipca 2007 Share Napisano 13 Lipca 2007 WITAM na imie mam Paweł , mam 20 lat wedkuje od dziecka , miałem rok przerwy , ale zaczynam od nowa , preferuje sprezyne i spławik ... mam psa , mame , tate i siostre , hahahahaahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abu Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Witam wszystkich z Gdańska, wcześniej obserwowałem forum, a teraz postanowiłem sie zarejestrować i może nawet czasem coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quinnn Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Cze jestem nowy mam na imie Szymon jestem z Tarnowskich gór najchentniejn łowie na bata 700cm na zalewie chechło-nakło mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 14 Lipca 2007 Share Napisano 14 Lipca 2007 Cze jestem nowy mam na imie Szymon jestem z Tarnowskich gór najchentniejn łowie na bata 700cm na zalewie chechło-nakło mam 17 lat W Twoim profilu pisze ze masz 16 lat Więc ile masz dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi