madi Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich Kolegów wedkarzy I koleżanki Witam wszystkich nowych użytkowników najprawdopodobniej najlepszego forum wędkarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich nowych użytkowników Mieszkam praktycznie na obrzeżach Chełma (woj. lubelskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Serdecznie przepraszam wszystkie Panie, iż nie pozdrowiłem Szanownych Kolezanek. Niecodzienny to widok nad wodą wedkujacej kobiety, przeważnie łowią panowie a ich połowice zażywają kąpieli słonecznych itp. uciech na brzegu. Jeszcze raz serdecznie przepraszam za popełniną gafę i życzę wszystkim wędkującym Paniom "wszystkiego najdłuższego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 jony nie ma za co przepraszać, jak siedzę nad wodą i ktoś podchodzi to też wali: I jak Panie biorą? Ja się odwracam, a gość blady życzę wszystkim wędkującym Paniom "wszystkiego najdłuższego" Dziękujemy Połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juri Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam Kolezanki wedkarki i kolegow wedkarzy Na imie mi Jurand mam 24 lata mieszkam w stolicy Lapie rybki od prawie 10 lat.Glownie lowie na spinning Ulubione lowiska to rzeki niedaleko warszawy jak i zalew zegrzynski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 jony nie ma za co przepraszać, jak siedzę nad wodą i ktoś podchodzi to też wali: I jak Panie biorą? Ja się odwracam, a gość blady Kurcze też bym zbaraniał na widok samotnej kobiety nad wodą a muszę dodać że już niejedno w życiu widziałem. ps. Madi strasznie Ci zazdroszczę, że masz w zasięgu ręki połączone moje dwie pasje: wodę i góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Kurcze też bym zbaraniał na widok samotnej kobiety nad wodą No nie wątpię Madi strasznie Ci zazdroszczę, że masz w zasięgu ręki połączone moje dwie pasje:wodę i góry W takim razie zapraszam na III Zlot Społeczności haczyk.pl, który prawdopodobnie odbędzie się w moich okolicach, a rozmawiamy o nim w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Będę miał poważny problem czy przyjechać z wedką czy plecakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam (Nicki znajome i te ktorych nie znam) Grzesiek -Chory nieuleczalnie od 26 lat Kielce i okolice ale z wedka widzieli mnie juz prawie wszedzie mucha i spinnning przynajmniej poki z synem nie zaczne lowic na splawik (on tez musi przejsc cala ewolucje pokolei) a tak lowie... A tak lowi moj mlody z niewielka pomoca taty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Grzes D. pięknie się przedstawiłeś Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witaj! Popieram poprzednika, wejście wręcz idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Grzes D., ładnie przywitanie Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witaj Grzes D. piękne wejście w szeregi haczyk.pl Mam nadzieję, że również pięknie opowiesz o połowie lipieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam wszystkich serdecznie Krystian lat 25 Wędkuje od roku - grunt, obecnie przymierzam się na spining. Jezioro Złotnickie i Jezioro Pokuta - w niedalekiej przyszłości Jezioro Pilchowickie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krah Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich Hmm.. nazywam się Tomek mam Lat 18 (tak wiem stosunkowo młody jak na "wędkarza") łowie kilka lat w sumie od małego ale była duża przerwa;) Mieszkam w ok. Nysy no i to chyba wszystko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prondek Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam! Małgoś z tej strony. Mam 26 lat. Jestem z Rudy Śląskiej. Średnio raz na rok mam okazję pojechać na ryby i uwielbiam to! Wczoraj postanowiłam wyrobić kartę wędkarską i właśnie badam sprawę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Oj witamy szczególnie płeć piękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1212 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Czecho Nazywam się Marcin --- lat 26 ---- Bielsko-Biała ----- łowię od niedawna, na razie grunt, przymierzam się do spinningu ----- w okolicy jest wiele ciekawych łowisk, więc jest co robić Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Nowiuśkich Grzes D., Witaj swojaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam wszystkich a szczególnie kolegę z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rob36 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich! Nazywam się Robert, mam 36 lat i mieszkam we Wrocławiu. Wędkuję od dzieciństwa, ale raczej rekreacyjnie i nieregularnie. W tym roku chciałbym jednak się przyłożyć, więc zapisałem się na Tym Forum, by troszkę się rozwinąć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Michał. Wędkować zacząłem kilka lat temu i... nadal to uwielbiam. W tym roku biorę się ostro za spinning, a celem moich wypraw będą Kaszubskie jeziora. Mam nadzieję, że z waszą pomocą zacznę osiągać sukcesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliniak79 Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam wszystkich:) za klawiaturką zasiadł Wojtek,pochodzę z wilkowic- dla niewtajemniczonych okolice Bielska-białej:) łowię od roku 1996:) ojciec mnie zaraził rybciami i spławikiem:) lecz jednak bardziej przepadam za spinningiem,spławikiem również nie gardze:)pozdrawiam...panowie a jutro sie nam sezonik na szczupaczka zaczyna:)UDANYCH POŁOWÓW!!!!...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyga_przemet Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam. Jestem Eryk, mam 15 lat a łowie od dwóch. Wędkuje każdą metodą w zależności od pory roku. Moje największe okazy to: -karp 2,80 kg -karaś 1,25 kg -węgorz 1,05 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrado0708 Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam, Mam na imię Konrad mam 18lat i wędkuje od 3lat, z mniejszymi bądź większymi sukcesami:) Jestem z Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi