edmund Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/512558de0d060713.html witam nowych pozdrawiam starych Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon2105 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Witam zajmuje się lowieniem wyłacznie karpi oczywiscie wszystkie wracaj do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PcMichu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Siemasz DraconuS, ech łza się w oku kręci. Miałem kumpla z działki - miał ksywę Draconus Pierwszy z nas przeszedł Draconusa - pamięta to ktoś jeszcze...? Atarynka :] jednakowoż wolałem Robbo i Agent USA na Atarynce... A osobiści e Commodore 64 miałem ale kumpel Atarynke miał więc w różne rzeczy się grało, z resztą do teraz emulatorkiem czasem popykam w coś z "tamtych" naszych czasów :] 8bit ROX !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piffko Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Czesc.Mam nna imie Damian, pochodze z Czestochowy ( tylko bez medalikowania mi tu ;] ). Wedkuje ok roku, glownie splawik, grunt, czasami spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Witam brać wędkarską ! Mieszkam w Szczecinie. Łowię od dziecka-z kartą od 1978 r. Moje ulubione metody spławik igruntówka.Jestem młodym internautą i z góry przepraszam za pomyłki- dopiero się uczę.Wielkiej ryby nie złowiłem ale niech żywi nie tracą nadziei.Pozdrawiam-Jarecki.Lat 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Witam wszystkich nowo rejestrowanych ,pamiętajcie o regulaminie a nie będzie stresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumleck Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Jestem Patryk Lowie 8 lat a mam 14 ;] Jestem z Bournemouth(Anglia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoniowy Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Witanko,Pawel z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adri@n Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Cześć!! Mam 16 lat i swoją przygodę z wędkarstwem rozpocząłem 4 lata temu. Może nie mam jeszcze jakiś dużych osiągnięć ale na pewno mogę się pochwalić pięknymi brzanami. Oto one. http://img247.imageshack.us/my.php?image=p1010020lj0.jpg brzana 1 http://img179.imageshack.us/my.php?image=p1010025aj3.jpg brzana 1 http://img237.imageshack.us/my.php?image=dsc02936ty6.jpg brzana 2 http://img241.imageshack.us/my.php?image=p1020617lk9.jpg brzana 3 http://img73.imageshack.us/my.php?image=dsc02925hf3.jpg to mój brat Oczywiście wszystkie rybki potem wróciły do wody. Mam jeszcze parę zdjęć ale niechce mi sie już ich wrzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antonio Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Witam mam na imię Anton i jestem z Pyrzyc mam 34 lata. Obskakuje wszystkie jeziora w koło Pyrzyc a szczególnie upodobałem sobie te;Sicina,Czarnowo,Będgoszcz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Witam jeszcze niepowitanych, Adrian-ładne brzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adri@n Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Dzięki. Dzisiaj jadę na 3 dni na ryby ja coś złowię większego to stawie foty. Te brzany są z 2 lat nie pomyście że wyglądam jak dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uba Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Jestem ze Śląska i wędkuję od ponad 30 lat. Mam nadzieję, że czegoś się na forum nauczę jak i że podzielę się doświadczeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 witam wszystkich nowych użytkowników zapraszam do dyskusji oraz zapoznania się z regulaminami forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodryg Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Hej. Mam na imię Rodryg i jestem z Siemiatycz. Najchętniej wędkuje na rzece Bug oraz na miejscowym zalewie w Siemiatyczach, na który zapraszam bardzo serdeczne . Właśnie wróciłem z rybek i mam 46 i 55 cm szczupaczki. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 jestem z Siemiatycz.Witam ziomka Witam wszystkich nie witanych nie pomyście że wyglądam jak dzieckoNIe no z skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 . Mam na imię Rodryg i jestem z Siemiatycz Witam ziomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Witajcie wszyscy nowi użytkownicy forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lacki666 Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Witam nazywam się rafal mam 26 lat wędkarską przygodę rozpocząłem w podstawówce nie mam na swoim kącie wielkich okazów ale myślę że się to niebawem zmieni z waszą pomocą. Miałem dosyć długą przerwę ponad 8 lat. Z góry dziękuje za wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich Mam na imię Robert, mieszkam w Szczecinie, ryby hmm... łowiłem od dzieciństwa z dużymi przerwami a przed 40 postanowiłem już nie odpuszczać. Nie ma to jak aktywny wypoczynek nad wodą w celu osiągnięcia świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dana Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 też jestem kobietą o ile 50 latka tak może o sobie jeszcze mówić młodzież sądzi że to juz babon ale wracając do tematu wędkuje od 30 tu lat jest to mój świr i brak na to lekarstwa ale tak prawdę mówiąc wcale nie chcę się z tego wyleczyc wędkuje w kazdej wolnej chwili w tym roku obchodziłam 30 tą rocznicę powstania naszego koła Ceramik w Krotoszynie w zwiazku z tym wiele imprez odbbywało się z tej okazji wędkuję w tym roku juz od lutego bo mie było zimy i mogłam sie cieszyc pięknymi karpiami o tej porze roku staw po cegielniany na którym najczęściej wędkuję mam o rzut kamieniem tak że po pracy mogę jechać chociaż zobaczyć czy woda jeszcze jest na swoim miejscu pozdrawiam wszystkich szaleńców Danka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslow Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Witam jestem Mariusz Wedkuje od około 8 lat. Mieszkam w okolicach Wa-wy. Mam nadzieje ze dzieki temu forum udoskonale swa technikę jeszcze bardziej:) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brosaczony Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Witam! Mam na imię Dariusz. Do dzisiaj od 17.06.2008r. czytałem zawartość forum po ok. 8 godzin dziennie. Gigantyczna baza wiedzy. Gratuluje pomysłodawcom. Myślę, że teraz bez powtarzania będę w stanie zadawać pytania i korzystać z forum. Witam bardziej doświadczonych kolegów i od razu dziękuję wszystkim za ten ogrom wiedzy, który uzyskałem dzięki waszym wypowiedziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colmic Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Witam , mam na imię Jacek ,mam 45 lat , dotychczasowo zajmowałem sie połowem ryb metoda spławikowa (tyczka , bat , match , uklejowka) niestety moja druzyna sie rozpadla i postanowiłem zakończyć karierę . Oczywiscie na ryby bede zawsze jeździł Postaram sie pomoc młodym zawodnikom w tej metodzie , przekazac troche wiedzy nabytej prze zemnie przez dobre kilkanascie lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Do dzisiaj od 17.06.2008r. czytałem zawartość forum po ok. 8 godzin dziennie. Gigantyczna baza wiedzy. Gratuluje pomysłodawcom. Myślę, że teraz bez powtarzania będę w stanie zadawać pytania i korzystać z forum. Witam bardziej doświadczonych kolegów i od razu dziękuję wszystkim za ten ogrom wiedzy, który uzyskałem dzięki waszym wypowiedziom. ale masz wolnego czasu Witamy w gronie haczykowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi