Rudzi0 Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Orbituje się ktoś jak jest z oblodzeniem na Wiśle w Warszawie i na Bugu w Wyszkowie??
Summer Napisano 11 Marca 2011 Napisano 11 Marca 2011 Kilka dni temu przejeżdżałem przez Wisłę przy Twierdzy Modlin to lodu nie widziałem ... Zważywszy na to że prawie non stop jest temperatura dodatnia to może być tylko lepiej !!! Miałem nawet w planach wybrać się na rybki w ten weekend ... Niestety musiałem się rozchorować ...
oI0 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 I rybka się już rusza w okolicach Łomianek już pierwsze wyniki ( przede wszystkim leszcze na niedużego czerwonego , przyłowem są sumiki ). Niski stan wody sprzyja wiosennej przystawce polecam odwiedzić wodę , jeszcze mało wędkarzy nad wodą tak więc można w spokoju z kijem posiedzieć.
Summer Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Dzisiaj z kolei przejeżdzałem przez Bug w Wyszkowie to zamarznięte zdrowo ... !!! ... Jeżdzę troche po PL ostatnio bo sobie samochodu szukam
Rudzi0 Napisano 13 Marca 2011 Autor Napisano 13 Marca 2011 A jak jest z łowieniem na zaporze w Dębe, bym pojechał ale nie wiem gdzie można łowić ??
oI0 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Rudzi0, na zaporze jest całoroczny zakaz łowienia , w rejestrze połowów masz mapkę która część jest wyłączona z połowów. No ale skoro już rozmawiamy o Bugo Narwii - jak z pokrywą lodową poniżej Dębe ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.