Gość sebek Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Zanim wystawię nieużywany sprzęt na pewien portal to może ktoś z forumowiczów się zainteresuje: Kołowrotek shimano hyperloop 1000(wybitnie jaziow0-kleniowy) nówka Wędka spinn francuski Pezon/Michel redutable 2,4m 6-12g c.w. nówka 100% węgiel folia na rękojeści jeszcze Zestaw woblerów(dwa gebskie jeden jaxon-nowy jeden storm jeden jakiś amerykański jedna samoróbka i dwie wirówki rozmiar 4 i 5. Cały zestaw wyceniam na 200pln z przesyłką w cenie p.s. mam też dwa sumowe woblery storm i cormoran 50pln z przesyłka w cenie Jeszcze jest bat w stanie idealny od nowości u mnie 290g masy własnej 7m długość jaxon model selection 2000 tworzony na blankach włoskiego reglassa w szczytówke jest wklejona igła weglowa jest to świetny bat nie męczący dłoni stan igła jego odpowiednik z mikado to model tournament o 10g cięższy mikado jest.Cena 300pln z przesyłką. zainteresowani pisać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Torunament jest lżejszy o 10 gram niż ten Jaxon , nie wprowadzaj ludzi w błąd http://www.mikado.pl/katalog/wedki/uklejowki_i_baty/tournament_pole/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Torunament jest lżejszy o 10 gram niż ten Jaxon , nie wprowadzaj ludzi w błąd http://www.mikado.pl/katalog/wedki/uklejowki_i_baty/tournament_pole/ faktycznie masz racje mój błąd nie wczytywałem się parametry tak dogłębnie jak Ty. Bardzo się cieszę że sa tacy jak oIO którzy dogłębnie analizują każde słowo na forum. Dziękuję i sorki za >>wprowadzenie w błąd wszystkich<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Drogi Panie Sebku proszę nie odbieraj tego osobiście jako atak na twoją osobę, po prostu skoro podajesz dane techniczne podaj je prawdziwe ( podałeś bardzo dużo danych n/t Jaxona, stąd myśl o tym że znasz obydwa baty bardzo dobrze, skoro dla porównania podałeś Tournamenta). A ironie zachowaj dla Siebie, gdyż w pod żadnym względem nie chciałem Ciebie urazić ani nic w ten gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.