Skocz do zawartości
Dragon

Żyłka Mikado SENSEI FEEDER

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam zaczynam przygodę z DS i zastanawiam się jaką żyłkę kupić.Chciałbym poznać opinie o tej żyłce której nazwa jest w temacie..mam nadzieję że otrzymam odpowiedż

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam

Jest to nowość z tego roku, więc jeszcze za wcześnie na jakieś rzetelne opinie n/t tej żyłki.

Z Mikado mogę polecić serię FEEDER (czarna żyłka) produkowana w rozmiarze od 0,20 do 0,30 / 150m. Mocna żyłka trzymająca parametry podane przez producenta.

Pozdrawiam

Napisano

Wczoraj kupiłem Sensei Feeder w rozmiarze 0.24. O ile pogoda pozwoli to sprawdzę ją nad wodą i dam znać jak się sprawdza. Sprawia wrażenie bardzo dobrej i wytrzymałej, a przy tym jest naprawdę mało rozciągliwa.

Cena 12 pln - jak dla mnie rewelacja. Ciekawe jak sprawdzi się na Wiśle z DS'em..

Napisano
Wczoraj kupiłem Sensei Feeder w rozmiarze 0.24. O ile pogoda pozwoli to sprawdzę ją nad wodą i dam znać jak się sprawdza. Sprawia wrażenie bardzo dobrej i wytrzymałej, a przy tym jest naprawdę mało rozciągliwa.

Cena 12 pln - jak dla mnie rewelacja. Ciekawe jak sprawdzi się na Wiśle z DS'em..

To kolego zdaj relacje:)Bo planuje zakupić tą właśnie żyłkę:P)
Napisano

Jutro pierwszy wypad z tą żyłką, zdam relację po powrocie :)

Pogoda ma dopisać, urlop podpisany przez kierownika, można jechać pomoczyć kija :D

• 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.