shaman1111 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Z soboty Woda 6,2 stopnia a siedział na płytkiej, branie z 2m od trzcin na japońską kałamarnice z Tb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Dzisiejszy wypad nad wodę. 42 cm 1.4 kg Pierwszy mój karp z dzikiej wody (nie hodowlany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Dobre i to Ja siedziałem w sobote i niedziele i nawet piśnięcia nie było. Zauważyłem 1 spław dużej ryby i to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 shaman1111, graty Zawsze mi sie podobały tak ciemno ubarwione miśki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Póki co dwie próby i na razie nic. Siadam teraz na swoją wodę i tam musi się coś zaraz dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Jedna nocka z dudim i jakieś dwa branka do brzegu I dzisiaj kolejna,ale na innej wodzie zakończona karpikiem +7kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Pięknie wybarwiony misiek Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Gart Przemek. Ja dzisiaj byłem parę godzin i wpadła pełnołuska ósemka. Powoli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 SQra, Gratki Fajny pełnouski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Graty chlopaki,ladne miski. Ze mna niestety wygrala przyroda,tak wialo ze drugiej nocki juz nie wyrobilem i zmuszony bylem sie zwinac,bez brania Tylko raczyska gryzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 No nieźle sobie poczynacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2011 No nieźle sobie poczynacie Mam nadzieje że to dopiero przedwstęp do finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 8 Kwietnia 2011 Share Napisano 8 Kwietnia 2011 Ciekawie się robi. Po cichu liczą na +20 w temacie: Karpie 2011 W niedziele następna nocka na dzikiej wodzie. Była trójka i ósemka kolej na dychę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 A ja mam rezerwacje na Nowakach na najlepszym stanowisku i cały zbiornik dla nas 2, tylko my z kolegą, a trafiły mi się teraz odbiory i nie wiem czy pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 A ja mam rezerwacje na Nowakach na najlepszym stanowisku i cały zbiornik dla nas 2, tylko my z kolegą, a trafiły mi się teraz odbiory i nie wiem czy pojade Można wiedzieć na kiedy masz tą rezerwacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatamarcela Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 slowik i SQra, na jaki smak skusily sie te wiosenne misiaczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 na jaki smak skusily sie te wiosenne misiaczki?? Ja łowiłem na SK30 i Japońska Kałamarnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatamarcela Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 ja w ubieglym sezonie najlepsze efekty mialem na rozniaste kulasy SB, jednak na Japonska Kalamarnice SB niestety zadnego brania:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 13-15 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Z dzisiaj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Ładne miśki Ale fala jak na morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 bartek1395, chyba dawno nad morzem nie byłeś shaman1111, dajesz radę, graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Fajny wiosenny z wzburzonej wody GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 oszolom87, No właśnie wiem. Jak na jeziorze taka fala to na bałtyku sztorm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 shaman1111, ładnie. U mnie wczoraj jeden 35cm się uwiesił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi