bronek Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 witam. przy waszych karpiskach mój 39 cm to dzieciak ale cieszy jak cholera bo pierwszy w życiu http://images50.fotosik.pl/848/d61e2b8ced8b8d34m.jpg' alt='d61e2b8ced8b8d34m.jpg'> większa relacja tu: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=198146#198146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun_Osw Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Przedwczoraj godzina rzucania rakietą z kukurydzą w celu nęcenia przyniosła efekt. Wczoraj krótki wypad nad nęcone stanowisko efekt jedno branie, jedna ryba Karpik 56 cm 4.10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Relacja filmowa z "zasiadki karpiowej Dolnoślązaków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun_Osw Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Dzisiaj 53 cm i 3,48 kg ... kiedy przyjdą większe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Shaft Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Ja zaliczyłem dzień bez odjazdu, wiaaałoo strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 To i ja się tutaj pochwalę 11kg 13,4kg Obydwa złowione w nocy z soboty na niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Pięknie ... komercja czy dzika woda ? A u mnie dziś w nocy jedno branie i ... żyłka srzeliła normalnie nie polecam Prologica żyłek. Dziś powtórka z rozrywki ale zakładam szpulę z plecionką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 dudi, komercja a konkretnie łowisko Krążno. Chyba nie ma nic gorszego niż strzał żyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 13 Maja 2011 Autor Share Napisano 13 Maja 2011 oszolom87, No ładne miśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Wlasni jestem na rewanżu mam nadzieje ze zaraz co zaczni się dziać, tym razem już plecionki na obu kinach nad woda nikogo nie ma poza mną a pogoda super. Mam nadzieje ze rano będę miał czym się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 13 Maja 2011 Autor Share Napisano 13 Maja 2011 dudi, tylko uważaj żeby Cię misiek nie wciągnął ŁAM KIJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 dudi, tylko uważaj żeby Cię misiek nie wciągnął Prawie ze to zrobił, mnie chciał wciągnąć ale siebie nie dał wyciągnąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_R Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Gratuluję wszystkim, którym się udało przechytrzyć tą sprytną rybę i przy okazji przygotowałem małą zagadkę. Łowię na płytkim jeziorze do 4m max o bardzo licznej populacji leszcza, w którym też występuje ładny karp. Wszelkiego rodzaju nęcenia (kukurydza+kulki) kończą się na 99% w ten sam sposób czyli braniem leszcza o różnych wielkościach. Na ostatniej nocnej zasiadce z soboty na niedzielę wraz z kolegą złowiliśmy łącznie 25 kg tej ryby. Czy macie jakiś pomysł na zanęcenie karpia przy takim stanie rzeczy? Czasami na włos szły kulki 20 mm i brał na to leszcz, który nie miał nawet 0,5 kg wagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Spróbuj kulek +30mm - takie kulki spokojnie wciągają nawet małe karpie (~5kg) a leszcze musi być na prawdę duży żeby to ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Czy macie jakiś pomysł na zanęcenie karpia przy takim stanie rzeczy? Spróbuj tego Olej esencjalny Czarny Pieprz: http://www.carpshop.pl/esencje-c-12.html (tomek ostatni raz opisuję za Ciebie link tomik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 U mnie nocka bez odjazdu - w sobotę rewanż a w czwartek atakuje nęconą 2 tygodnie gliniankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 U mnie nocka bez odjazdu Nie pierwsza i nie ostatnia Ja jutro jadę z kol. faflik do Chwałowic,relacja po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 U mnie póki co ciągle zero. Może najbliższy weekend przyniesie przełamanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuxx Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Niedzielna zasiadka i wpadły dwa karpiki jeden 34cm ten na zdjęciu drugi prawie 40 cm ale niestety nie zdążyłem sfotografować bo mi bateria padła tak to jest jak się nie sprawdza baterii przed wyjazdem ale mam nauczkę i w schowku mam już zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 relacja po powrocie Połamania i czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 U mnie nocka bez odjazdu Nie pierwsza i nie ostatnia Dzięki W sumie prawda, taki nasz los Ja jutro jadę z kol. faflik do Chwałowic,relacja po powrocie Co Was tak ciągnie nad tą dziurę Tak czy inaczej łamcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Ja podobnie ja Sqra, siadam na gliniankę nęconą / obławianą od jakiegoś czasu może dziś i może jutro też siąde ale to się jeszcze okaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Widać ogólne poruszenie hehe. Niestety ja mam przynajmniej następne dwa tygodnie bez zasiadki, powodem jest ogólne przeziębienie, zapiernicz na uczelni i ślub brata. To jest jak detox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 No i wreszcie coś większego ... wagi niestety nie miałem, choć cięzki nie był z 7-8 kg ale za to długi i waleczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Elegancko Dudi Ja gotuje ziarno, pakuje graty i też spadam za parę godzin na nockę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi