SQra Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 Miał ktoś już styczność z nowymi gratami od TandemBaits'a ? Głównie chodzi mi o kulki. Poprawili coś oprócz opakowań ? Jest kilka nowych, ciekawych pozycji ale z tego co widzę na stronie to narazie większość niedostępna - mam na myśli np. nowe żyłki czy materiały przyponowe. Przejade się chyba w przyszłym tygodniu do Sośnicy do ich hurtowni pomacać nowe gratry i zabrać troche kulek na testy.
slowik Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 Ja oglądałem i wąchałem nowe kulaski. Szału nie ma ceny zbliżone do dużo lepszych sprawdzonych firm a jakoś kulek Zdecydowanie wolę kupić np. 1kg SK30,za 50zł,niż trzy opakowania haczykowych TB.
shaman1111 Napisano 25 Marca 2011 Napisano 25 Marca 2011 TB wprowadziło nowe boostery, dipy oraz totalną nowość: kulki zalane dipem. Ceny całkiem całkiem więc będę testował Zastosowali także dobre moim zdaniem rozwiązanie takiej jakby pokrywki wielokrotnego urzytku, dzięki czemu niedokręcone dipy się nie rozleją ani nie stracą nic na swoim zapaszku
maniekcool Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 a ja uważam ze kulaski sie poprawily ale lepszy zapach wiecej dodatkow no i jak wyzej z dipem:d
dudi Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Zdecydowanie wolę kupić np. 1kg SK30,za 50zł SB już po 61 zł we Wrocławiu. :/
galuch Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 SB już po 61 zł we Wrocławiu. :/ Całe szczęście że zaopatrzyłem się wcześniej w większą ilość po ... 35-45 zł/kg.
SQra Napisano 28 Marca 2011 Autor Napisano 28 Marca 2011 SB już po 61 zł we Wrocławiu. :/ No masakra z tymi cenami, a podobno Dynamit też ma podskoczyć ;/ Na szczęście mam jeszcze dobre dojście do SB i kupiłem wczoraj nowego Signala i SK30 po 90pln za 2,5kg. Jak się urwie to z dobrych sprawdzonych kulek po dobrym rabacie jest jeszcze JetFish - 10kg mixu BIOSQUID + olej + aminokompleks + dip kosztuje mnie 470pln (w Krokodylu sam mix to 480pln). Wychodzi ok 34pln za kg gotowych bardzo dobrych jakościowo kulek, tyle że trzeba sie nakulać
SQra Napisano 18 Maja 2011 Autor Napisano 18 Maja 2011 Panowie, pisząc SB macie na myśli STAR BAITS? Dokładnie tak.
Robert_R Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 Kupiłem wczoraj do przetestowania Star Baits Attract Rich Strawberry 20mm/1kg i po rozpakowaniu trochę się zdziwiłem ponieważ zapach tak średnio przypomina truskawkę. Zobaczymy jak się w praktyce sprawdzi za kilka dni.
ramik Napisano 18 Maja 2011 Napisano 18 Maja 2011 łapałem już 3 razy na nowe TB, wyniki ok=porownywalne ale porownanie mam tylko z jesienia (sierpień/ wrzesien) zeszły rok te samo lowisko, zapach zdecydowanie sie poprawil, podam jako przykład ze juz z checia bym taka kulke schrupal (truskawka), bede tez testowal nowe crunch no i fajnie ze sa neutrale (neutralnie zbalansowane) jako nowosc testowalem i ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.