Skocz do zawartości
Dragon

TandemBaits 2011

SQra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miał ktoś już styczność z nowymi gratami od TandemBaits'a ? Głównie chodzi mi o kulki. Poprawili coś oprócz opakowań ? Jest kilka nowych, ciekawych pozycji ale z tego co widzę na stronie to narazie większość niedostępna - mam na myśli np. nowe żyłki czy materiały przyponowe.

Przejade się chyba w przyszłym tygodniu do Sośnicy do ich hurtowni pomacać nowe gratry i zabrać troche kulek na testy.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ja oglądałem i wąchałem nowe kulaski.

Szału nie ma ceny zbliżone do dużo lepszych sprawdzonych firm a jakoś kulek :roll:

Zdecydowanie wolę kupić np. 1kg SK30,za 50zł,niż trzy opakowania haczykowych TB.

Napisano

TB wprowadziło nowe boostery, dipy oraz totalną nowość: kulki zalane dipem. Ceny całkiem całkiem więc będę testował :mrgreen:

Zastosowali także dobre moim zdaniem rozwiązanie takiej jakby pokrywki wielokrotnego urzytku, dzięki czemu niedokręcone dipy się nie rozleją ani nie stracą nic na swoim zapaszku :grin:

Napisano
SB już po 61 zł we Wrocławiu. :/
:shock:

Całe szczęście że zaopatrzyłem się wcześniej w większą ilość po ... 35-45 zł/kg.

Napisano
SB już po 61 zł we Wrocławiu. :/

No masakra z tymi cenami, a podobno Dynamit też ma podskoczyć ;/ Na szczęście mam jeszcze dobre dojście do SB i kupiłem wczoraj nowego Signala i SK30 po 90pln za 2,5kg. Jak się urwie to z dobrych sprawdzonych kulek po dobrym rabacie jest jeszcze JetFish - 10kg mixu BIOSQUID + olej + aminokompleks + dip kosztuje mnie 470pln (w Krokodylu sam mix to 480pln). Wychodzi ok 34pln za kg gotowych bardzo dobrych jakościowo kulek, tyle że trzeba sie nakulać :lol:

• 1 month later...
Napisano

Kupiłem wczoraj do przetestowania Star Baits Attract Rich Strawberry 20mm/1kg i po rozpakowaniu trochę się zdziwiłem ponieważ zapach tak średnio przypomina truskawkę. Zobaczymy jak się w praktyce sprawdzi za kilka dni.

Napisano

łapałem już 3 razy na nowe TB, wyniki ok=porownywalne ale porownanie mam tylko z jesienia (sierpień/ wrzesien) zeszły rok te samo lowisko, zapach zdecydowanie sie poprawil, podam jako przykład ze juz z checia bym taka kulke schrupal (truskawka), bede tez testowal nowe crunch no i fajnie ze sa neutrale (neutralnie zbalansowane) jako nowosc testowalem i ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.