gleam Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 właśnie sie dowiedziałem ze do sejmu ma trafić projek ustawy który wprowadza kategoryczny zakaz połowu ryb drapieżnych w Polsce , zakaz ma na razie dotyczyć roku 2012 związany jest ze znacznym , (ponad norme) przyrostem populacji białorybu który ogranicza przestrzeń życiowa dla innych gatunków , czyzby koniec zabierania sandaczy i szczupaków??? co na to powiedzą wedkarze...........
maju Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 gleam dobre! hehe Słyszałem również,że szykują także zakaz używania wędzisk dłuższych niż 2,22m
rojass Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 W moim województwie w ogóle zakazano wędkowania
porcelan Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja słyszałem że dzisiaj jest prymaaprilis To chyba dałeś się nabrać
Pi Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Abstrahując od żartu, takie moratorium to będzie niedługo konieczność. Komu zależy na drapieżnikach już dawno przestał łowić je w polskich wodach. Reszta dorabia ideologie jakimiś akcjami typu ratuj szczupaka(ratuj łowiąc go, niezła hipokryzja ).
gleam Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Napisano 2 Kwietnia 2011 oczywyiscie to był żart na 1.04 pozdrawiam wszystkich wkreconych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.