bonek Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Wędkuje tam ktoś? Piszcie jak ktoś tam łowi i ma jakieś efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poli21 Napisano 18 Lipca 2011 Share Napisano 18 Lipca 2011 Głównie przewarza sum który wycioł już wszystko może jakaś plotka sie trafi, można sie też wybrać na nockę z węgorzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 wszystko?? przecież płoci jest tam mase jak i leszcza. W 3godz można 5kg tego nałapać. A jeżeli chodzi o inną rybę to nie wiem bo się nie spotkałem jeszcze z czymś większym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal-prezes Napisano 19 Lipca 2011 Share Napisano 19 Lipca 2011 Byłem tam 2 razy w tamtym roku. Za pierwszym razem nie wiedziałem czego się spodziewać, więc połapałem na grunt małych leszczyków. Za drugim razem łapałem tylko na spławik blisko brzegu. Użyłem sporo zanęty z bardzo dużą ilością pinki, regularnie podnęcałem. Efekty były w postaci drobnych leszczy, które brały co rzut i udało się trafić 2 piękne karasie złociste z tego co pamiętam po 30 cm. Z ciekawości rzuciłem płoć na żywca i również miałem branie, ale wyciągłem potarganą płotkę. Kiepski jestem na żywca i też nie miałem czasu, bo łapałem drobnicę. Woda jest swietna, by połowić sobie na spławiczek. Mozna też rzucić na sandacza, bo również je łapali. Siedziałem jak jest parking to z drugiej strony są takie stanowiska z desek, obok jest jakiś 2-gi mały zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 20 Lipca 2011 Autor Share Napisano 20 Lipca 2011 w tym roku z wiosny pare linów do 35cm. Teraz się wybieram na nockę ale samemu się za bardzo nie chcę. A miałem z gruntu parę pięknych brań niestety nie zaciętych. też głównie siedzę na przeciwko parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam jak tam z rybki? Bierze coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 nie byłem już tam ze 2tygodnie ale pewnie to co zawsze czyli leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Jest koło tego zbiornika jakaś szansa rozbicia namiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Tak da się rozbić namiot, najlepiej od strony przeciwnej do parkingu. 2 tygodnie temu byliśmy na nocce, 6 wędek, ponad 30 leszczy takich po max 35cm. W pewnym momencie to już było denerwujące, rzut - klika minut ciszy - branie - leszcz do dziś ubrania doprać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Dzięki, od czego tych ubrań uprać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Mariusz1, zapewne od charakterystycznego leszczom śluzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrainLine Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 tak jakby mnie ospermily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Ostatnio lichawo biorą jeden okonek ok. 10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk87 Napisano 7 Kwietnia 2015 Share Napisano 7 Kwietnia 2015 Serwus, był już ktoś w tym sezonie na Wolbromiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi