stefek Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Macko., piszesz bzdury w bezczelny sposób, panosząc sie tutaj, wydaje się,że masz zbyt wysokie mniemanie o sobie..nic dobrego w tym roku Ci nie życze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 trudno, jakoś nie będę płakał z tego powodu kolego stefku nie piszę bzdur i nie panosze się na forum, jak będziesz miał choćby połowę postów co ja to pogadamy i życzę abyś swoimi postami pomógł choćby jednej osobie, a nie wywoływał niepotrzebne spory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 to , że nie będziesz płakać oznacza, że jesteś wielki twardziel , a piszesz przeważnie bzdury i to nie tylko tutaj, wtórując swojemu równie taktownemu koledze nemo999.Za Twoje niegrzeczne zachowanie , tatuś powinien cię ostro skarcić, o co będe go prosić jak będe przejeżdżać koło twojego domu w Gnojniku..nie wiem kto cie wpuścił do Krakowa..lepiej nie wychylaj nosa z nad pięknej Uszwicy w twojej rodzinne wsi.., aa Należysz do SSR ?, nie lepiej w twoim wieku latać za pannami , wypić piwko z kolegami..niż zajmować sie kontrolą? chyba, że tym sposobem starasz się dowartościować, przecież najłatwiej wtedy komuś dokopać , a to lekarstwo na kompleksy , przeważnie to kompleks małęgo ptaszka..jak mówią lekarze..Nie dziękuj za rady.. masz to za free.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 w krakowie 5 lat sudiowałem, teraz wróciłem w rodzinne strony, kompleksów raczej nie posiadam, mam dziewczynę z którą zaręczyłem się w sylwestra, na kawę do rodziców nie zaproszę, ale do koła PZW w Brzesku wpadnij, jak najbardziej, ew. w Bochni, a jeśli te lokalizacje nie odpowiadają to zostaje Kraków, będę tam końcem stycznia, więc pod siedzibą pzw zwierzyniec możemy się spotkać, a może tak na walne kolega zawita i przedstawi jakieś ciekawe propozycje ?? ?? zapewne nic z tego nie będzie, ale ludzie w Twoim wieku tak podobno już mają, i ta niechęć do wszelkich instytucji mogących wędkarza kontrolować coś po czasach ZOMO-wców jednak w podświadomości pozostaje w głowach ludzi, którzy albo obrywali albo co gorsze brali w tym czynny udział, przykre ale prawdziwe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 haha w moim wieku mówisz mamy niechęć..może i mamy..ale all co mamy podyktowane jest rozumem i doświadczeniem, my mamy ta przewagę, że byliśmy w twoim wieku i znamy sposób rozumowania młodych ludzi przeważnie sie tego wstydzimy bo młodość pomimo jej piękna, nie grzeszy rozumem, który z wiedzą nie ma nic wspólnego..studia mądrości cię nie nauczą..a kontrolą daj zajmować się doświadczonym jak czapelka osobom..bo to wstyd w młodym wieku kontrolować!!! i plizz nie dyskutuj..tylko pokornie przyjmij to do wiadomości:) wtedy będziesz miłym lubianym chłopcem.. PS. może spotkać sie.. to nie..niezależnie od terenu, to nie ta półka..ale na rybki na Rożnów np..czemu nie tym bardziej , ze ja w Iwkowej całe lato praktycznie siedzę i lubie pływac po Rożnowie, łowić smaczne !! rybki..bo tylko takie łowię i ze smakiem zjadam..są zdrowe..polecam , szczególnie te prosto z wody, bo ze sklepu już mniej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 .a kontrolą daj zajmować się doświadczonym jak czapelka osobom..bo to wstyd w młodym wieku kontrolować!!! I dla tego w Polsce jest jak jest ... może jak obecne młode pokolenie zacznie brać sprawy w swoje ręce coś się zmieni .... bo twoje podejście jest delikatnie mówiąc niesmaczne... tak samo jak leszczyki z tasiemcem z Rożnowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 haha słuszna uwaga fishfighter jeśli my nie weźmiemy sprawy w swoje ręce, to nasze dzieci mogą nie mieć okazji złowić pstrąga i lipienia. Stefku my młodzi, mamy nad wami tą przewagę że nam się po prostu chce coś robić, a nie tylko jęczeć że źle w kraju się dzieje i ryb coraz mniej, bo lodówkę da radę domknąć. na rybki możemy się umówić na Uszwicy albo na Białą Tarnowską (nigdy tam nie łowiłem a mam zamiar się wybrać, więc podjadę do Iwkowej po Ciebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Przy wypadzie na Białą dobrze przeczytajcie regulaminy bo coś mi chodzi po głowie że są tam jakieś obostrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 OK. Macko..trzymam cie za słowo, też na Białej nie łowiłem ..przy okazji powyjaśniamy sobie niektóre sprawy.. bo to klepanie rodzi za dużo agresji..poprostu ..często sie nie rozumiemy, źle interpretujemy swoje wypowiedzi..stwarzamy niepotrzebnie jakieś granice:) młodzi kontra starzy co jest wg.mnie bzdurą..może i ja to robię..podświadomie..zrobi się tylko cieplej..to cię przeegzminuje MŁODY .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 w jakim obecnie kole opłaciłes kartę ?? moze Bochnia i PZW Tarnów, czy tylko Sacz płacisz ?? jak coś to walne w Bochni w ostatnia niedziele stycznia, zpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Ja ostatni raz płaciłem Tarnów (jako iż pochodzę z Tarnowa)w roku poprzednim i teraz nie mam zamiaru tego robić.W tym roku może Kraków , albo Sącz - tylko Sącz drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 i co w tym Krakowie będziesz łowił? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Jest Wisła-to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Wisła , od czasu do czasu Raba.. coś się pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Witam , ostatnio zauważyłem coś niepokojącego . W miejscu budowy autostrady A4 w miejscowości Sterkowiec prawdopodobnie wypuszcza się szambo z pobliskiej budowy do Uszwicy. Jeżeli ktoś ma możliwosc może też to sprawdzic. Widzialem sytuacje z pociagu wiec na 100% nie jestem pewien ale tak to wygladalo ( dodatkowo świadczył o tym nieprzyjemny zapach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterDexter Napisano 7 Września 2012 Autor Share Napisano 7 Września 2012 Brzmi niedobrze. Ja niestety jestem 300 km od uszwicy . Jak masz możliwość powiadom PZW w Brzesku i opisz dokładnie miejsce. Witam , ostatnio zauważyłem coś niepokojącego . W miejscu budowy autostrady A4 w miejscowości Sterkowiec prawdopodobnie wypuszcza się szambo z pobliskiej budowy do Uszwicy. Jeżeli ktoś ma możliwosc może też to sprawdzic. Widzialem sytuacje z pociagu wiec na 100% nie jestem pewien ale tak to wygladalo ( dodatkowo świadczył o tym nieprzyjemny zapach ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Dziś znowu widok na Uszwice w podejrzanym miejscu , Wygląda to fatalnie , tak jakby szambiarki nie dośc że wylewały scieki do rzeki to jeszcze pobierały wode , jest zrobiony zjazd do rzeki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterDexter Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 Kolego, rzeczywiście wygląda to bardzo podejrzanie. Ja przed chwilą napisałem do PZW Tarnów - ale dobrze by było, jak będziesz Ty albo ktoś z czytających w okolicy, zrobić zdjęcia i im to przesłać. Zastanawiam się czy nie napisać do władz sterkowca. Dziś znowu widok na Uszwice w podejrzanym miejscu , Wygląda to fatalnie , tak jakby szambiarki nie dośc że wylewały scieki do rzeki to jeszcze pobierały wode , jest zrobiony zjazd do rzeki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Własnie problem w tym , że nie mam możliwości ani podjechac na miejsce ani zrobic zdjec - całości widzialem tylko z pociagu niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterDexter Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 Może ktoś z forumowiczów mógłby podjechać??? Fishfigher - a mógłbyś dokładnie opisać na ile to możliwe gdzie to jest? może użyj google earth i wyznacz mniej więcej pozycję GPS. Własnie problem w tym , że nie mam możliwości ani podjechac na miejsce ani zrobic zdjec - całości widzialem tylko z pociagu niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 50.002843,20.708864 wystarczy wpisac w google i miejsce jak na widelcu . Na dzien dzisiejszy jedyne co moge zrobic , jak ktos moze to sprawdzic to bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterDexter Napisano 12 Września 2012 Autor Share Napisano 12 Września 2012 Witaj, napisałem też do osoby związanej ze Sterkowcem prowadzącym stronę o tej miejscowości. Z PZW Tarnów - cisza. Szkoda, że forumowicze, którzy tak dramatycznie pisali o Uszwicy, tyle pisali ze sobą i uprawiali szermierkę słowną, teraz milczą. 50.002843,20.708864 wystarczy wpisac w google i miejsce jak na widelcu . Na dzien dzisiejszy jedyne co moge zrobic , jak ktos moze to sprawdzic to bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 pisałem na gg z kolegą który mieszka poniżej Sterkowca, i twierdzi że nie zauważył nic niepokojącego w postaci śniętych ryb czy zanieczyszczonej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterDexter Napisano 13 Września 2012 Autor Share Napisano 13 Września 2012 to dobry znak. choć jeśli to szambiarki, to spuszcza, potem woda przepłynie i jakims czasie nie bedzie znac raczej. tak czy siak dzieki za info. ja jeszcze tą drogę bym sprawdzil o ktorej pisal fishfighter - jesli spuszczali syf z jednego miejsca, na pewno są tam slady. pisałem na gg z kolegą który mieszka poniżej Sterkowca, i twierdzi że nie zauważył nic niepokojącego w postaci śniętych ryb czy zanieczyszczonej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishfighter Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Kolejna relacja - 2 dni temu myli nad samym brzegiem jakis sprzet nie wiem do czego , a dzis pompowali wode do szambiarki - tak to wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi