kaktustzn Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Szczerze mówiąc dosyć często tu bywam ze względu na to iż mieszkam zaraz obok. Z rybą bywa bardzo różnie żeby nie powiedzieć że słabo jak zarybią to automatycznie nie ma gdzie usiaść aż wszystko wytępią, i później siedzisz i nie łowisz nic, czasami trafi sie jakiś lin lub karaś szczerze mówiąc nie polecam ale jak mieszkasz blisko i jest mało czasu wolnego to zawsze lepsze i to niż siedzieć w domu pozdrawiam
kaktustzn Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Wczoraj byłem ale ze spinningiem i pare mały okonków wyciągnąłem, ale ludzi było masa ;p tak patrzyłem po siatkach to nikt nic nie miał i z jednym gościem gadałem to mówił że siedzi 5 godzin i ani brania nie miał
depiela Napisano 31 Lipca 2011 Napisano 31 Lipca 2011 A wiecie Panowie czy ten staw zarybiają? bo też mam blisko i wybrałbym się ze spinem
kaktustzn Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Hej ! Wiesz co jesli chodzi o zarybienie to przewaznie bialoryb glownie karp ale niewiele z tego co sie orientuje i w momencie jest odlawiany. Jesli chodzi o spinning jest bardzo ciezko bo staw jest plytki i zielsko daje popalic niestety a od strony przejscia na zaleze i garazy na glebszej wodzie trzeba uwazac bo jest bardzo duzo zaczepow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.