galuch Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Unises wielkie dzięki dla ciebie Faktycznie pod szpulą znalazłem dwie podkładki, jedną zdjąłem i nawinąłem żyłkę zgodnie z twoimi wskazówkami i co sie okazało? Kołowrotek nawija tak jak trzeba, żyłeczka nawinięta równo bez żadnych stożków Witam Dzięki wam zaoszczędziłem wiele czasu, gdyż kupiłem identyczny model 305fr w listopadzie. Już wtedy zauważyłem że szpula nie schodzi wystarczająco nisko ale dopiero dzisiaj nawijałem żyłkę i ... od razu ściągnąłem 1 podkładkę jak to uczynił martinezg. Efekt: żyłka 0,35 Sufixa nawinięta bardzo dobrze, bez żadnego problemu . Dziękuję bardzo wszystkim Panom Zobaczymy jak kręcioły będą się sprawować. Jutro pierwszy test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indi Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 Czy ktos slyszal cos o kolowrotku ABU GARCIA cardinal C104 ,mial z nim ktos doczynienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1234-93 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Ja słyszalem jest to tani i bardzo dobry kołowrotek spinningowy catana nie ma z nim szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 Ja słyszalem jest to tani i bardzo dobry kołowrotek spinningowy catana nie ma z nim szans A gdzie tak słyszałeś? Wg. mnie Abu wypuściło na rynek ostatni bardzo dobry kołowrotek (o stałej szpuli) ponad dziesięć lat przed Twoimi narodzinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Aktualnie jestem w fazie testów zakupionego niedawno AbuGarcia Cardinal 103 FR i jak do tej pory po 4 wyprawach kręcioł zachowuje się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi5000 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Witam, mam taki kołowrotek lecz nic o nim nie wiem, nie mam nic, schematu niczego, nawet opisu jaki to rocznik itp, może ktoś się spotkał z takim i wie. Liczę na wszelkie uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Proszę o opinie ewentualnie jakieś sugestie> Jak to się mówi Abu to Abu ale nie ma to jak opinia doświadczonych kolegów .Z góry dzięki Pozdrawiam ABU Garcia 105FR http://www.allegro.pl/item1100422046_kolowrotek_abu_garcia_105_fr_z_wolnym_biegiem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Ciekawa sprawa, że powyżej średnicy 0.30 rośnie pojemność POJEMNOŚĆ SZPUL mm / m : 0,28 / 200 0,30 / 185 0,35 / 220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Ciekawa sprawa, że powyżej średnicy 0.30 rośnie pojemność POJEMNOŚĆ SZPUL mm / m : 0,28 / 200 0,30 / 185 0,35 / 220 teraz zauważyłem ale to może być po prostu błąd w opisie aukcji ( i raczej tak jest) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusszr Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Abu Garcia Cardinal C4. Tak się złożyło, że mam ten kołowrotek ponad 20 lat. I po tych dwudziestu latach założyłem go wreszcie do spinningu. O zgrozo!. Nigdy, przenigdy więcej! Po pólgodzinnym spinningowaniu żyłka tak poplątana, że tylko do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 co myślicie o Abu Garcia Cardinal BC testował go ktoś na spinning??? http://www.fisker.pl/kolowrotek-abu-garcia-cardinal-p-10850.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 miał ktoś doczynienia z abu cardinal 100i nadaje się do średniego spina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi