piotreksalek Napisano 3 Czerwca 2011 Napisano 3 Czerwca 2011 stawek Nie wiem, czy link bedzie dzialal, wiec tu dane geo: 53.369007,14.466834 Panowie, czu ktos jest w stanie mi powiedziec, co to za stawek? Do kogo nalezy, czy mozna tam (ew. za odpowiednia oplata) polowic i jezeli tak, to co? Nie znalazlem na ten temat nic w necie, wiec pytam Was... Mieszkam stamtad rzut beretem, i przejezdzam tam co dzien, wiec fajnie byloby sie tam zasadzic na jakiegos wodnego potwora... Z gory dzieki za odpowiedzi i sorry za brak prawego alta, ale taki mam powalony sprzet w robocie, ze po prostu nie da sie ustawic polskich czcionek...
michał82 Napisano 3 Czerwca 2011 Napisano 3 Czerwca 2011 Widziałem tam raz wędkarza na łódce pływającego, więc chyba można. Ale co i jak to nie mam pojęcia.
piotreksalek Napisano 3 Czerwca 2011 Autor Napisano 3 Czerwca 2011 hmmm... to juz cos... Moze jednak ktos wie, "co i jak"...? pozd. P.
czester78 Napisano 4 Czerwca 2011 Napisano 4 Czerwca 2011 Staw jest prywatny i właściciel mało przyjemny, raczej się z nim nie dogadasz. Tak więc raczej odpuść. (mówię o sytuacji z przed 3 lat chyba że coś się zmieniło ) Jest gdzieś tu temat o tym stawie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.