Pietras Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 Witam szanownych kolegów Z racji tego iż od dawna nie zmieniałem wędek, przyszedł czas aby to uczynić. 3 lata temu kupiłem na próbe Shimano Catane 13ft 3Lbs, chciałem potem dokupić drugą sztuke ale przestali produkować i pozostałem przy jednej, uzupełniając jako drugą wędke cięzkim feederem. Tak wiec potrzebuje wedki która: * wyniesie mnie 200-250zł za sztuke * 3lbs lub 3,25 lbs * 13ft/390cm * trzyskładaniowa (tutaj mam problem poniewaz zawsze z Canatą męczyłem sie w osobówkach, nie wiem czy nie lepiej wziąć 3 składaniowe wędki, wiem oczywiscie ze dwa składy będą lepsze, ale cos kosztem czegoś). Może cos doradzicie w tej kwestii. * głównie robie zasiadki na sandacze/sumy/węgorze/szczupaki (żywiec z gruntu, martwa ryba z gruntu), ale nie wyklucza to tego iż czasami łapie na proteiny (choć na razie jestem w tej dziedzinie troche lewy) Zastanawiałem sie nad Mikado Sensual Carp, może macie jakies konkretne opinie o tych kijach ? Do tego mam dwa nowe kołowrotki Okuma Powerliner 865. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam, Piotrek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.