Baroo Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Witam. Dużo czytałem , dużo oglądałem ale nigdy nie natknąłem się na wątek o kulkach czekoladowych. Wiecie Panowie może coś o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ThinkingAngler Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Ogólnie w Polsce, nie wiem czemu, przyjęło się przez wielu wędkarzy że czekolada to dobra przynęta i zanęta na leszcza. Faktycznie swojego czasu robiła furore zanęta Lorenca do koszyka zanętowego taka o tym smaku a teraz np Robinsona Marcel-a Van Den Eynde-na. Mało kulek proteinowych o smaku/zapachu spotyka się u naszych rodzimych producentów, są nadal ale słabe Lorpio właśnie, tak np angielscy producenci już dawno temu poszli po rozum do głowy i tak owe produkują np CC Moore Hellraisers Pop-Up Fatal Attraction (pomarańcza z czekoladą) lub CC Moore Hellraisers Pop-Up Chocolate Lime (czekolada z wapnem). Poza tym tylko dostępne są jeszcze na polskim rynku kulki zanętowe i pop-upy o smaku czekoladowym firmy Dynamite Baits Chocolate Malt & Tiger Nut oraz White Chocolate... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carp4Fun Napisano 13 Sierpnia 2013 Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Bardzo ładnie pracują w wodzie i są naprawdę łowne nowe Dynamite Baits 50/50 Chocolate Malt w rozmiarach 15 i 20 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi