Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Fajne miejsce, dawno nie byłam. A to wszystko dlatego, że typowo komercyjne dla ludzi z nastawieniem "szybko i łatwo złowić", akurat unikam takich miejsc.

No ale, jak ktoś lubi to polecam. Fajnie i przyjemnie, obsługa jak najbardziej ok :wink:

Byłam tam kiedyś po duuużą tołpygę :twisted:

Napisano

Hehe czy tak łatwo to nie wiem :) bo jak ktoś nie ma swojego sprzętu to sprzętem tam przygotowanym dla ludzi nic nie złowi :grin: przypony chyba z żyłki 30 :lol: Ci którzy łowili na kukurydze lub na robaki na kilka osób kilka sztuk tylko i małych, jak pisałem wcześniej ja zahaczyłem 24 i konkretne sztuki :D szkoda, że to zawody nie były :D planuję powędkować na tym dolnym stawie z nastawieniem na jesiotr, sandacz, szczupak :twisted:

• 2 weeks later...
Napisano

Nie są wymagane żadne zezwolenia, metoda połowu dowolna. Jeśli złowisz rybę musisz ją kupić, coś za coś :)

• 5 months later...
  • 9 months later...
Napisano

może mi ktos powiedizeć ile kosztuje tam dzień łowienia i jak tam ze szczupakiem,można tam cos przyzwoitego złowić??

Napisano

Płacisz tylko za złowioną rybę jeśli zamierzasz ją zabrać. Szczupaka jest mało, ale pływa jedna metrowa kłoda czasami przy powierzchni ;)