technops Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Ktoś z Was tam wędkuje ? tutaj więcej info > http://www.zlotypstrag.pl/ Ja byłem w poprzednią niedziele ( w niedziele można łowić za friko na potrzeby smażalni ) złowiłem 24 łądne pstrągi na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Fajne miejsce, dawno nie byłam. A to wszystko dlatego, że typowo komercyjne dla ludzi z nastawieniem "szybko i łatwo złowić", akurat unikam takich miejsc. No ale, jak ktoś lubi to polecam. Fajnie i przyjemnie, obsługa jak najbardziej ok Byłam tam kiedyś po duuużą tołpygę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 Hehe czy tak łatwo to nie wiem bo jak ktoś nie ma swojego sprzętu to sprzętem tam przygotowanym dla ludzi nic nie złowi przypony chyba z żyłki 30 Ci którzy łowili na kukurydze lub na robaki na kilka osób kilka sztuk tylko i małych, jak pisałem wcześniej ja zahaczyłem 24 i konkretne sztuki szkoda, że to zawody nie były planuję powędkować na tym dolnym stawie z nastawieniem na jesiotr, sandacz, szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian98 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Cześć ! Na tym łowisku nie trzeba karty wędkarskiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Lipca 2011 Autor Share Napisano 15 Lipca 2011 Nie są wymagane żadne zezwolenia, metoda połowu dowolna. Jeśli złowisz rybę musisz ją kupić, coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian98 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 a mogę ją wypuścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 a mogę ją wypuścić ? Normalnie rence opadaja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 może mi ktos powiedizeć ile kosztuje tam dzień łowienia i jak tam ze szczupakiem,można tam cos przyzwoitego złowić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Płacisz tylko za złowioną rybę jeśli zamierzasz ją zabrać. Szczupaka jest mało, ale pływa jedna metrowa kłoda czasami przy powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi