Gość Highland_Guppy Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Witam Poszukuje miejsca na rzece do dlugotrwalego necenia najprawdopodobniej grochem. Chcialbym zeby to byl dolek bez mulistego dna. W zwiazku z tym moje pytanie: Skad mam wiedziec, ze takie miejsce znajduje sie "tu a nie gdzie indziej". Woda jest metna... nic nie widac.. Rzeka sredniej wielkosci, nurt tez nie za mocny. Pozdrawiam
Tondrom Napisano 1 Lipca 2011 Napisano 1 Lipca 2011 Ja zawsze w lecie sprawdzam dno w miejscu gdzie chce łowić, poprostu w danym miejscu nurkuje niezawodny sposób. Generalnie jak woda mętna to cieżko cokolwiek powiedzieć gdzie jest dołek a gdzie go nie ma...
Gość Highland_Guppy Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Ja zawsze w lecie sprawdzam dno w miejscu gdzie chce łowić, poprostu w danym miejscu nurkuje niezawodny sposób. Pomysl calkiem w deche, wolalbym jednak opcje nieco mniej ekstremalna. Rzeka na ktorej chce lowic jest przy brzegach bardzo zarosnieta, poza tym spadek jest ostry i juz przy samym brzegu zakryje sie caly...
dziara Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Proponuje wędke z kołowrotkiem duży ciężarek i jazda w miejsce gdzie masz zamiar wędkować... dużym ciężarkirm odrazu wyczujesz co na dnie się święci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.