hiermiej232 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 Mam pytanie odnośnie łowiska specjalnego 'Wyszków', a mianowicie - w tym roku niezbyt z czasem i z pieniędzmi u mnie, a chcę się wybrać na rybki. I teraz kieruję pytanie: czy żeby łowić w pełni legalnie na tym łowisku muszę zapłacic tylko opłate TYLKO za TO łowisko - w tym roku bodajże jest to niecałe 100 zł, czy muszę płacić jeszcze jakieś inne duperele? Pozdrawiam!
oleq_30 Napisano 2 Lipca 2011 Napisano 2 Lipca 2011 z tego co wiem to woda PZW Nysa nr 1 a więc chyba będzie cię obowiązywać karta i opłaty członkowskie , z takich komercjalnych łowisk to mogę polecić Nowaki - kiedyś nie wiem czy jeszcze to obowiązuje 4 kg płoci karasia i okonia (łącznie) były w cenie opłaty jednodniowej Więcej info o Wyszkowie uzyskasz u p.Abrahamowicza w sklepie wędkarskim na Mariackiej
hiermiej232 Napisano 3 Lipca 2011 Autor Napisano 3 Lipca 2011 Nowaki, no tak - łowisko w miare fajne. Ale opłata za jedną dobe tam przekracza ludzkie pojęcie, dlatego to łowisko odpada. Ile ogólnie całość kosztuje w tym roku? Jakbym chciał łowić na tylko i wyłącznie wodach PZW Opole?
oleq_30 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 tyle to znaczy ile bo nie byłem na Nowakach juz ze dwa - trzy lata ? Jestem w jedynce i ten rok kosztował 62 zł członkowska 110 zł okręgowa opolskie 10 zł sprawy koła. w opłacie Opolskiej możemy łapać na Kozielnie
hiermiej232 Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 Ja już sam nie pamiętam, pamietam tylko, że jak ostatnio usłyszałem cene, to nie mogłem uwierzyć, że tak dużo chcą za jedną dobe. A wiadomo - to było z dwa lata temu, a ceny ciągle rosną.
hiermiej232 Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Napisano 12 Sierpnia 2011 Ok, wszystko już wiem. Proszę o zamknięcie tematu i przeniesienie go do kosza .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.