bumtarara Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 Sezon na wąsatego rozpoczęty, także chwalic się http://imageshack.us/photo/my-images/863/imag0195a.jpg/ 140cm z wisełki, woda brudna ale pogoda burzowa takze ładnie sumki chodziły. Miałem jeszcze takiego mniej więcej metrowego ale przy brzegu rozgiął agrafke i popłynął :/ Ciesze się, bo miejsce z zeszłego roku nadal zasumione:) Oczywiscie sumek odpłynął cały i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adikaja Napisano 3 Lipca 2011 Share Napisano 3 Lipca 2011 witam wczoraj sum 180 cm 34kg zbiornik dzieckowice jutro dodam foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Miał być szczupak, ale uwiesiła się kijanka z wąsami Podbierany gołą ręką za pysk, kciuk cały zdarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Lesio, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Lesio, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 kciuk cały zdarty. Się zagoi Gratki ładna kijanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Lesio, No no kawał ryby. Na co się pokusił? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki Panowie. Kijanka złowiona metodą spinningową (casting) na przynętę bezsterową (jerkbaita). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel1996 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 z nocy z wczoraj na dzisiaj (sobota-niedziela) na zbiorniku domaniów ktoś złapał suma 45kg. dzisiaj widziałem zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 22 Października 2011 Share Napisano 22 Października 2011 Podziwam te wielkie ryby i ludzi kturzy je łowią.Ja lubie łowić szczupaki choć nieco,nieco mniejsze ale dają niezłą jazde na kiju.Pozdrowienia dla ludzi łowiących kijanki z wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Na zdjęciu poniżej widać wymiarowego maluszka Na kolejnym wraca do domu po dziadka, którego wkrótce sprowadził Filmik z dziadkiem pojawi się jak zorientuje się jak do dodać na haczyka Szybki edit Mam nadzieję ze link będzie działał. Niestety telefon kolegi był obrócony bokiem a jeszcze jak go obrócić o 90 stopni nie wiem W posiadaniu mam jeszcze 5 filmików po 2-3 minuty z tego holu niemniej jednak są dość nudne Słychać tylko terkot hamulca i widać próby pompowania Przy okazji czy ktoś wie gdzie jest haczyk.tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksz_123 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Taki sobie wasacz z lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 @luksz_123, fajny,dobrze odpasiony więc pewnie z Wisly:) To i ja coś w tym tonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Przepiękna fotka. Może nawet więcej warta niż ten fajny sumek. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luksz_123 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Z Wisły Twój pewnie widać też z tej rzeki a fotka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi