bumtarara Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Sezon na wąsatego rozpoczęty, także chwalic się http://imageshack.us/photo/my-images/863/imag0195a.jpg/ 140cm z wisełki, woda brudna ale pogoda burzowa takze ładnie sumki chodziły. Miałem jeszcze takiego mniej więcej metrowego ale przy brzegu rozgiął agrafke i popłynął :/ Ciesze się, bo miejsce z zeszłego roku nadal zasumione:) Oczywiscie sumek odpłynął cały i zdrowy Cytuj
adikaja Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 witam wczoraj sum 180 cm 34kg zbiornik dzieckowice jutro dodam foty Cytuj
Lesio Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Miał być szczupak, ale uwiesiła się kijanka z wąsami Podbierany gołą ręką za pysk, kciuk cały zdarty. Cytuj
slowik Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 kciuk cały zdarty. Się zagoi Gratki ładna kijanka Cytuj
wernicjusz Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Lesio, No no kawał ryby. Na co się pokusił? . Cytuj
Lesio Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki Panowie. Kijanka złowiona metodą spinningową (casting) na przynętę bezsterową (jerkbaita). Cytuj
Daniel1996 Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 z nocy z wczoraj na dzisiaj (sobota-niedziela) na zbiorniku domaniów ktoś złapał suma 45kg. dzisiaj widziałem zdjęcie. Cytuj
Gość Łukaszss Napisano 22 Października 2011 Napisano 22 Października 2011 Podziwam te wielkie ryby i ludzi kturzy je łowią.Ja lubie łowić szczupaki choć nieco,nieco mniejsze ale dają niezłą jazde na kiju.Pozdrowienia dla ludzi łowiących kijanki z wąsami Cytuj
P Napisano 1 Stycznia 2012 Napisano 1 Stycznia 2012 Na zdjęciu poniżej widać wymiarowego maluszka Na kolejnym wraca do domu po dziadka, którego wkrótce sprowadził Filmik z dziadkiem pojawi się jak zorientuje się jak do dodać na haczyka Szybki edit Mam nadzieję ze link będzie działał. Niestety telefon kolegi był obrócony bokiem a jeszcze jak go obrócić o 90 stopni nie wiem W posiadaniu mam jeszcze 5 filmików po 2-3 minuty z tego holu niemniej jednak są dość nudne Słychać tylko terkot hamulca i widać próby pompowania Przy okazji czy ktoś wie gdzie jest haczyk.tv? Cytuj
Bluzer Napisano 2 Stycznia 2012 Napisano 2 Stycznia 2012 @luksz_123, fajny,dobrze odpasiony więc pewnie z Wisly:) To i ja coś w tym tonie: Cytuj
waldek42 Napisano 3 Stycznia 2012 Napisano 3 Stycznia 2012 Przepiękna fotka. Może nawet więcej warta niż ten fajny sumek. Gratulacje. Cytuj
luksz_123 Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Z Wisły Twój pewnie widać też z tej rzeki a fotka śliczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi