fahgrh Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Witam. Dzisiaj doszła do mnie paczka z kołowrotkiem SPRO SUPER LONG CAST 460 i na kołowrotku zamiast SUPER LONG - CAST jest SUPER LONG - CAST PRO i mam pytanie czy na pewno tak ma być i ewentualnie jaka jest różnica ? Zamawiałem na tej aukcji SPRO . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Zobacz na to: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=9155&highlight=spro+super+long+cast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Tak wiem ,ale tutaj na zdjęciu jest SUPER LONG - CAST ,a ja mam SUPER LONG - CAST PRO i nie wiem właśnie czy tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Tak ma być, masz tą nowszą, ulepszoną wersję z grubszym kabłąkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 4 Lipca 2011 Share Napisano 4 Lipca 2011 Tak wiem ,ale tutaj na zdjęciu jest SUPER LONG - CAST ,a ja mam SUPER LONG - CAST PRO i nie wiem właśnie czy tak ma być. Przeczytaj dokładnie cały opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Czytałem na szybko i jakoś mi to umknęło. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grodzio Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Mam pytanie czy do tego kołowrotka da się dokupić większą szpule bo przeszukując internet znalazłem http://www.tamaj.pl/szpule-zapasowe/4281-dragon-szpula-zapasowa-super-long-cast.html . I rozmiar 7000 będzie większa niż standardowa szpula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Tu masz szpule od Incognito ze sporo większą pojemnością. http://www.madak.com.pl/sklep_k_s_wb.html Seryjnie jest i tak zły opis bo zamiast 230m 0,35mm nawinąłem 275m do pełna i to sprawdzone na nawijarce z licznikiem (z resztą miałem szpulę źyłki 1100m i każdy młynek miał tyle samo, a było ich cztery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grodzio Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Ale czy do tych SPro LOng cast mogę większą szpule wsadzić niż jest standardowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grodzio Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Teraz zobaczyłem ,ale można do tego mojego spro wsadzić szpule od incognito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Skoro na stronie jest to raczej można. Opcja najszybsza to telefon do sprzedawcy. Pasują nawet szpule od Jaxon Marlon bo miał ktoś na Allegro takie zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grodzio Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Dobra już wszystko wiem wszystkie szpule te pasują więc naprawdę fajny kręciął można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczu Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Witam Posiadam kołowrotek z tematu ale mam z nim pewien problem a mianowicie szpulę. Szpula jest płytka i ilość żyłki którą mieści nie satysfakcjonuje mnie do końca. Słyszałem że z tym kołowrotkiem kompatybilna jest szpula z Spro Incognito która jest o wiele głębsza chciałbym aby ktoś mi potwierdził tą informację. Drugi problem to dostępność tej szpuli nie mogę nigdzie jej znaleść. Proszę o pomoc i dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi