Gość lechfor Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 PIWykonałem dokładnie 2 rzuty i skończyłem łowić. Oczywiście pływa dalej. Nie rozumiem. Swoją drogą, zrobiłeś mu sesję foto, jakby metrówa była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Czego nie rozumiesz ?? Zawsze robię zdjęcia z bliska. Deska ma 18 cm. Łatwo policzyć ile miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Na PIII dzisiaj same okonie brały co ciekawe nie na blachę tylko na czerwonego takie od 15cm do 32cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Dzisiaj na PIII tez tylko same okonie brały, ciekawe co się stało ze szczupakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Witam, chciałbym się zapytać czy na Pogori IV jest możliwość namiotowania w obojętnie jakim miejscu? Lub na innym jeziorze 1-3. Chciałbym się wybrać na poczatku lipca na trzy dniową zasiadkę. Z góry dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Bez podłogi tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 Czyli na całym akwenie jest zakaz namiotowania? Tylko namioty bez podłogi wchodza w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfshadow Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 W całym kraju taki zakaz obowiązuje. Można biwakować na wyznaczonych polach namiotowych lub na prywatnych łowiskach za zgodą gospodarza. Natomiast nikt Ci nie zabroni rozbić samego tropiku, jednej lub dwóch pałatek wojskowych, pawilonu ogrodowego czy płachty budowlanej. Jak miejsce jest wśród drzew to sobie można nawet hamak pod płachtą powiesić. Takie coś w zupełności zabezpiecza przed skrajnymi warunkami pogodowymi a do robactwa trzeba się niestety przyzwyczaić. Na PIV biwakowałem przy okazji wypadu zupełnie niewędkarskiego ku uciesze kolegów po kiju obserwujących jak przy temperaturze ~10 stopni kilku agregatów (i jedna agregatka) przeprawiało się wpław na jedną z wysp (część z rowerami). A tutaj wersja zimowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 to jak sobie rozloze tropik z namiotu, w ktorym sa dwie sypialnie to nie powinni sie czepiac, w koncu podlogi nie bedzie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 to jak sobie rozloze tropik z namiotu, w ktorym sa dwie sypialnie to nie powinni sie czepiac, w koncu podlogi nie bedzie, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Koledzy a czy na Pogorii II jest jakas rozsądna populacja wzdręgi i jazia i czy można bezpiecznie pobrudzić sobie ? rozsądna tzn choćby okolice wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nocny marek Napisano 19 Czerwca 2013 Share Napisano 19 Czerwca 2013 Nie wiem czy przez cały sezon na Pogorii 2 łowi się 50 ryb posiadających wymiar ochronny , reszta to drobiazg rzadko przekraczający 10-15cm,jaź tylko na wiosnę chociaż tej wiosny podobno w ogóle go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemar7676 Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Mógłby ktoś polecić fajne miejsca na Pogori 4 http://ifotos.pl/zobacz/Beztytuup_nxwnsee.png/ tak by można było posiedzieć z rodziną w ciszy, gdzie nie ma w około mnóstwa ludzi kąpiących się itp, interesują mnie jakieś miejsca, gdzie nie ma otwartego pola, typu plaży, ścieżek rowerowych itp, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Czerwca 2013 Share Napisano 20 Czerwca 2013 Od strony Kuźniczki polecam brzegi kamieniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemar7676 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Namiotu tam raczej nie rozłożę? A jak tam z dojazdem samochodem, da rade pod wodą się zatrzymać wypakowac i ewentualnie gdzieś na parking odwieźć w miarę blisko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 DK 86 na Siewierz, zaraz za lasem w prawo i jesteś nad wodą, to naprzeciw restauracji Staropolskiej, tam gdzie dziewczyny stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 21 Czerwca 2013 Share Napisano 21 Czerwca 2013 Charakterystyczna kur.... tam najnormalniej tańczy przy drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 dzisiaj słabo cała nocka 4 wędki i złapałem tylko jednego karpia 46 cm,ale bardzo waleczma rybka była + dwa tez jakeis konkretne brania ale nie zdązyłem wyleciec z namiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 22 Czerwca 2013 Share Napisano 22 Czerwca 2013 kamyczekpl, ale na której Pogori byłęś bo ja jutro wybieram się poi południu na jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 pogoria cztery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 a jak sie dostac na 4 na nocke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 wszędzie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Byłem na dwóch nockach w zeszłym tygodniu na P4 i totalne zero Kilku wędkarzy sporadycznie wyciągnęło jakiegoś karpia czy leszcza, po za tym echo. http://s6.ifotos.pl/img/SAM0045JP_nxssppa.JPG A ludzi co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 nigdy nie byłem więc kompletnie nie wiem jak trafić polecicie jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 nigdy nie byłem więc kompletnie nie wiem jak trafić polecicie jakoś ? na początek mozna tu http://goo.gl/maps/OD7k4 chyba naprościej albo tu: http://goo.gl/maps/Imry3 na nocki siedzą często po drugiej stronie zbiornika, od okolic siewierza, ale co i jak nie wiem. Tam tez jest mnóstwo quadów i czasami podpici dresiarze bawią się na swoich zabawkach (skutery wodne itp) więc spokoju raczej nie ma, tym bardziej ze wakacje...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi