19lukasz87 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam Zan ktoś powód zniszczenia dojazdu do II od strony I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Którą Pogorie polecilibyście na płotkę z gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 28 Sierpnia 2012 Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam. na której pogorii można połapać tyką? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Bonek na tykę połowisz najprędzej na p1 i p2:) na p4 jest trudny brzeg stromy i kamienisty choć są wyjątki gdzie jest równo i płasko ale na spławik ciężko, a co do p3 jest płoci masa ale coś na spławik nie bardzo się da łowić jest płytko i są miejsca że zaraz jest głęboko przy brzegu zawsze możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Wie ktoś co się dzieje na Kuźnicy Warężyńskiej i na Pogorii 1 ? Planuję wyskoczyć dziś na nockę ale nie wiem gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perwer Napisano 29 Sierpnia 2012 Share Napisano 29 Sierpnia 2012 Wie ktoś co się dzieje na Kuźnicy Warężyńskiej i na Pogorii 1 ? Planuję wyskoczyć dziś na nockę ale nie wiem gdzie... Najlepiej wybierz sie do baru ,wypij wiadro gorzoły i poderwij jakąś laskę-być może coś złapiesz. Na rybe na Pogorii nie licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekDG Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Witam. Wczoraj na P3 od strony piekła byłem ok 2,5h. Wyniki o ile można tak napisać 2 szczupaki a raczej pistolety 34 i 26cm i 1 okonek ok 20cm. Z tego co widziałem kilka osób na łódkach a nawet na jednej wyciągneli coś większego ale co dokładnie nie wiem. Faceci cieszyli się jak dzieci sam pewnie też bym tak zareagował, ale z moimi wynikami to nie ma z czego. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Ja wczoraj na P1 z łódki złapałem kilak ładnych płoci ale to nie było nic specjalnego. Drapieżnik nie żerował wczoraj wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Witam. Panowie nie wiecie jak jest z drapieżnikami na Pogori 1?? Do dziećkowic już nie mam nerwów z tym ogromem brań Dzięki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Tak jak pisałem SŁABO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 bylem wczoraj pospinningować z brzegu na jedynce obok rybaczówki. Nawet nie bylo pyknięcia. na brzegu pusto - dóch wędkarzy tylko spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Ja byłem dzisiaj z łódki i złapałem kilka małych płotek. Miałem też założonego żywca ale nie było ani skubnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Ja również byłem dzisiaj na Rybaczówce. Posiedziałem 2 godziny i pojechałem gdzie indziej. Masakra jakaś. Złapałem tylko glony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekDG Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Witam. Środowy wieczór na P3, 2,5 h biczowania wody i nic jedno może 2 niezacięte brania. Pogoda świetna, ciepło, wiaterek wraz z zachodem słońca woda jak tafla lustra ale cóż z tego... Czy wybiera się ktoś na łódkę w najbliższym czasie na Pogorie z kim mógłbym się zabrać? Jeszcze nie łowiłem z łódki, a może tak się coś złowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Witam,piszę w sprawie sandacza na Pogori 3.Opisy podają że sandacz na trójce jest natomiast ja łowię kilka ładnych lat na żywca na spinning i nie złapałem ani sztuki ,może komuś się udało?Proszę o opisy połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Może nie z Pogori 3 ale z jedynki dziś mimo niesprzyjających warunków wyciągnęliśmy na żywca w sumie siedem szczupaków i to wszystkie wymiarowe największy 67cm a najmniejszy 52cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 No to ładnie. Ja z kumplem byłem w środku ubiegłego tygodnia, złowiliśmy 5 szczupaków na spining, ale wszystkie poniżej miary :/ A łowiliście dalej od brzegu na głębokiej wodzie czy płycej bliżej brzegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Na 8 metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 wielkie gratulacje przy takich połowach nawet trójka wymięka ,ale co z sandaczami na trójce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 O trójce pojawił się artykuł w jednym z miesięczników wędkarskich jakieś 2 lub 3 lata temu że to eldorado i od tego czasu niema poco tam jechać. Odpuść sobie ten zbiornik masz trzy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 W tamtym roku kolega wyciągną jednego sandała stamtąd a tak to nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 ..Dla mnie sandacz jest wyzwaniem bo o wiele trudniej go złapać niż szczupłego,nigdy nie wiadomo kiedy i na co weżmie już parę nocek i kilometry wiosłowania w dzień szło na marne ale jak już uderzy to zapomina się o niepowodzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Znowu dziś padł jeden szczupły 51cm na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Masz szczęście albo umiejętności,a te wcześniejsze z 8 metrów to spinning czy żywiec?Jutro ruszam na sandała na Przeczyce dostałem cynk że zaczął żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Masz szczęście albo umiejętności,a te wcześniejsze z 8 metrów to spinning czy żywiec?Jutro ruszam na sandała na Przeczyce dostałem cynk że zaczął żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi