MatiQ Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Trzy dni na P4, zaowocowało sumikiem 50/55cm na martwą płotkę z gruntu, wierzyć lub nie, został wypuszczony, zdjęcia nie wstawie, bo regulamin tego zabrania Ogólnie słabo, pogoda zmienna, bo deszczowo, burzowo wiatrzysko czasem też przywaliło, ale w tych warunkach też nic nie brało Chociaż grzyby się pokazały w okół jeziora, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Słyszałem że PZW sieciami odławiało duże ilości ryb na zbiornikach Pogorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 25 Sierpnia 2014 Share Napisano 25 Sierpnia 2014 Czy może ktoś wie co się stało kilka dni temu w okolicach dopływu na PII? Leżą tam duże ilości róż oraz dwa znicze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 http://www.twojezaglebie.pl/uwaga-zakaz-kapieli-na-pogorii-iii-w-dabrowie-gorniczej-wykryto-bakterie-coli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Jednak to tylko pogłoski. http://www.twojezaglebie.pl/uwaga-zakaz-kapieli-na-pogorii-iii-w-dabrowie-gorniczej-wykryto-bakterie-coli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Gdzie na sandacza oraz szczupaka polecicie z pontonu na PI? Od kilku lat pływam na PIII zawsze chciałem spróbować swoich sił na jedynce myślę że już czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 3 Września 2014 Share Napisano 3 Września 2014 Musisz wypłynąć od pomostu na rybaczówce 200 m prosto, potem pod kątem 42 stopni skręcić w prawo i płynąć 143 metry. Tam stoi sandacz. Czeka aż przypłyniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 I znowu artysta nie praktykujący. Na PI dzisiaj w okolicach dopływy leżał ogromny sum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 5 Września 2014 Share Napisano 5 Września 2014 Kolejna martwa ryba na PI. Ja już widziałem 2 amury, węgorza i teraz sum. Ja ostatnio walczę z ryba znowu na PIV i niestety same małe szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Dzisiaj niczym długo dystansowiec obszedłem częściowo PI,PII,PIII,PIV. No właśnie pierwszy raz w życiu na spinning i duże wahadło uderzyła płoć 46cm. Na początku myślałem że to karp. Czy udało się komuś z was podobne branie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Poczytaj o jaziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Poczytaj o jaziu. Co masz na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Pewnie ma na myśli że złowiłeś jazia a nie płoć. Masz fotkę tej płoci?? 46 cm to rekord Polski .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 No może nie rekord Polski trochę by brakło Też nie jestem pewien czy to na 100% płoć czy jaź fotki nie posiadam, lecz rybka pływa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Trudno nie ma fotki nie będzie można zweryfikować, a rekord Polski płoci jeśli chodzi o wędkarski świat to chyba 45 cm. A jak tam okoń na P III?? Nie byłem w tym roku.... ale w poprzednich fajnie można było połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Co do okonia ostatnio brały lecz samie maluchy takie od 10 do 20paru cm. Prawie co dzień jestem na PIII licho biorą ryby. Fotkę tej płoci mam lecz zrobioną telefonem lichej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Mariusz sorry, ale Ty chyba ciągle coś kręcisz z tymi rybami. Najpierw fotki nie mam, później fotkę mam. Tak rybka na zdjęciu wygląda na jakieś 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Napisałem wyraźnie fotka lichej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 FotkaObrazek Jednak jazik nie płoć. To małe te okonki gryzą... może się jeszcze ruszą te większe na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Klasyka Mariusza nie wiedział co złowił, złowił mniejsze niż napisał, zdjęcia nie było ale jest. Znany mitoman, nie tylko w szeregach wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Oj koleś wszędzie potrafisz zamieszać. Chętnie bym z tobą na ryby się wybrał i zobaczył jak wędkujesz w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Na PIII po zarybieniu karpiem nikt go nie wydział i do tej pory nie wyciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Ma ktoś wiedzę cze pogoria e zastały zamknięte po rzekomym zarybieniu? czy można normalnie łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Ma ktoś wiedzę cze pogoria e zastały zamknięte po rzekomym zarybieniu? czy można normalnie łowić? Nic nie jest zamknięte i nie było karpie są bardzo daleko od brzegu, powoli się rozchodzą. Apel do wędkarzy łowiących na PIII dzisiaj namierzyłem kłusowników na czerwonej łódce z silnikiem, brali nie wymiarowe szczupaki oraz okonie i to jeszcze ponad stan. Miałem w planie spisać ich numery łodzi lecz płynęli tak abym ich nie zobaczył. Zadzwoniłem na policję, patrol pokazał się nawet szybko bo po 20min., niestety sprawców już nie było na wodzie. Jak by ktoś ich kiedyś zauważył proszę o się nimi zainteresować. Bo taką metodą połowu którą stosują nie będzie co miało urosnąć na tym zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi