lukasz.87 Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Witam! Mam kilkadziesiąt adresów do sklepów internetowych ze sprzętem karpiowym i jedynie w 1 jest jeden trójnóg do ważenia karpi. Ponad 300 zł. Elektrostatyk ponoć ma, ale oni nie prowadzą sprzedaży detalicznej. Byłbym, bardzo wdzięczny gdyby ktoś z Was podał mi jakieś namiary gdzie moge dostać jakieś trójnogi do ważenia karpi. Serdeczne dzięki!
ErJot Napisano 18 Lipca 2011 Napisano 18 Lipca 2011 Ten Elektrostatyk to całkowita porażka.Nawet nie zawracaj sobie głowy.Jedyny sensowny robi Nash ale kosztuje ponad 300 złotych.Jak poszukasz to znajdziesz tańszą o połowęDaiwę Infinity ale nogi nie są regulowane co bardzo utrudnia ważenie na nierównym terenie.Tripody do ważenia robi na pewno Reuben Heaton i Amiaud ale ten z Nasha bije je wszystkie na głowę.Na linku z Ravena jest sam adapter do podpórek,podobne robi jeszcze Gardner,ale jak do tego dodasz cenę 3 porządnych podpórek to naprawdę lepiej zakupić dedykowany tripod do ważenia.
lukasz.87 Napisano 18 Lipca 2011 Autor Napisano 18 Lipca 2011 Na ravenie widziałem. A jakiekolwiek linki do konkretnych pozycji może macie bo po tych nazwach też trudno cokolwiek znaleźć...Śliczne dzięki za odpowiedzi!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.