Gość luzak1 Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Doradzcie na jakie przynety najlepiej tam lowic i jakie występlja tam gatunki ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertoo Napisano 22 Lipca 2011 Share Napisano 22 Lipca 2011 Brak danych na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 23 Lipca 2011 Share Napisano 23 Lipca 2011 Pokaż na mapach google o które dokładnie starorzecze Tobie chodzi w okolicach Pomiechówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luzak1 Napisano 20 Września 2011 Share Napisano 20 Września 2011 dawno mnie niebylo na forum. co do mapki to zabardzo niemam jak ja umiescic poniewaz niemam zbytniego dostepu do neta ale chodzi mi o to miejsce naprzeciwko kosciola. bylem tam ostatnio to widzialem wedkujacych na spina. i do siaty szlo wszystko jak popadnie. az szkoda tych niewymiarowych szczupaczkow a bedac samemu to troszke strach zwrocic im uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 tysiące razy przerabiany temat ... odchodzisz dalej wyciągasz telefon i dzwonisz. Proste i nie skomplikowane, oczywiście szkoda ryb , ale jak sami nie będziemy reagować w odpowiedni sposób to kłusole będą czuć się bezkarnie. Tak na przyszłość na tamte okolice nr telefonu gdzie interweniować : Posterunek Policji ul. Nasielska 1a 05-180 Pomiechówek tel. 22 785-42-27 Oficer dyżurny: tel. 22 785-42-27 mł.asp. Andrzej Tymiński, tel. 600-997-250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertoo Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Witam Wszystkich Ma Ktoś informacje o poziomie wody na tym łowisku???Czy powoli coś się zaczyna ruszać w wodzie??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Witam Jak sytuacja nad woda ? Ktoś był ? wędkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlehle Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Szału nie ma, ale podobno niedawno łowili drobne okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Witam Był ktoś ostatnio na tym łowisku na rybkach Coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak1979 Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Dziękuję za odpowiedzi I ponownie ponawiam pytanie Czy coś się dzieje na tym łowisku tzn czy rybki biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyfishing1975 Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Woda wysoka i upał spory. Trochę znajomi wędkarze próbuja ale bez większych sukcesów akurat na starorzeczu,zresztą aż do spichlerza jest teraz raczej marnie. Łowię w tych okolicach codziennie i wyraznie odczuwam róznicę-jest po prostu nędznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak1979 Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 I tu się nie mylisz Nędza i to straszna Byłem tam w ten weekend z soboty na niedziele i nie miałem nawet jednego brania Spławiki stały jak zaczarowane a i w nocy gruntówki stały nieruchomo. Coraz gorzej robi się na tym łowisku, może przetrzepane jest przez siatkarzy a może ta pogoda otumania ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyfishing1975 Napisano 31 Lipca 2014 Share Napisano 31 Lipca 2014 W porównaniu ze stanem Narwi sprzed lat teraz zdecydowanie podniosło się dno i jest bardziej piaszczyste no i w związku z tym gdzie miałby się trzymać pokarm dla rybek. Łowisko jest uboższe z każdym rokiem i po części jest to wina "siatkarzy" ale i tych co biorą jak leci wszystko co złowią. Mieszkam tu i łowię od czterech lat regularnie i coraz więcej niechęci odczuwam do dalszych połowów. Chyba już tylko z przyzwyczajenia pojawiam się niemal każdego ranka z muchówką na brzegiem żeby wyciszyć się przed pracą ale bez wewnetrznego przekonania o chęci łowienia. Rzeka jest systematycznie patroszona z ryb a zarybianie niewiele pomaga. Ubiegłe lato-równie gorące -było najlepszym w moim życiu sezonem połowów,więc nie o pogodę tu chodzi. Sam niewiem-wczoraj spakowałem większość wędek i zniosłem do piwnicy pozostawiając tylko jedną muchówkę dla fasonu-może jesień będzie lepsza i wtedy wybiorę się nad wodę bo teraz szkoda mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi