kaczyyy Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Czy ktoś z was posiada sprzęt firmy york z którego jest mega zadowolony, i uwarza że to był świetny zakup??? Obojętnie czy bolonka,spining czy sumówka:)Cenowo do 250 zł
kaczyyy Napisano 24 Lipca 2011 Autor Napisano 24 Lipca 2011 bardzo mi to potrzebne bo mam ogromny rabat na jedną wędke z firmy York.Wszystko oprócz tyczek.
wernicjusz Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Nie sugeruj się rabatami bardziej naciskałbym na gwarancję. Dobre firmy posiadają service gwarancyjny i pogwarancyjny. Pomyśl, że ewentualna wędka którą zakupisz ulegnie uszkodzeniu. Czy masz możliwość jej naprawy? Sam korzystałem już z opcji naprawy gwarancyjnej bolonki Mistrall Aqua i byłem zdumiony szybkością z jaką otrzymałem naprawioną wędkę (niecałe 2 tygodnie). A o firmie York ciężko coś powiedzieć... . .
Amator Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Używałem kilka razy morski kij pilk nie było do czego się przyczepić ale najważniejszy jest serwis.
kaczyyy Napisano 24 Lipca 2011 Autor Napisano 24 Lipca 2011 Po prostu dostałbym tą wędkę praktycznie za grosze obojętnie jaką, a co do gwarancjii to nie mam pojęcia, zapytam Jak wam podoba coś z tego http://marfish.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=117&vmcchk=1&Itemid=117 Serdecznie dziękuje za odpowiedzi
wernicjusz Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Po prostu dostałbym tą wędkę praktycznie za grosze obojętnie jaką Daj jakiś przykład za czym się rozglądasz?
kaczyyy Napisano 24 Lipca 2011 Autor Napisano 24 Lipca 2011 Z wędek brakuje mi obecnie spiningu(sandacz-boleń-szczupak). Myślę że 10g-30g starczy.Obojętnie jaka cena. Brakuje mi również jakiegoś dobrego teleskopa najlepiej dobrego macha(225zl-250zl).Byle by z Yorka
kocur Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 Możesz brać śmiało. Mam kilka kijów Yorka i jestem z nich zadowolony.
kaczyyy Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Napisano 1 Sierpnia 2011 Wybrałem spining z nowej serii Yorka AXION 270 CM cw 12-40 lekka jak sam sku******. Na suma na pewno się nie nadaje, ale do sandacza,szczupaka i bolenia powinna byc idealna jak ją sprawdzę nad wodą to opisze. Jeszcze raz wam dziękuje
wernicjusz Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 No ale pochwal się jak bardzo miałeś taniej tego akurat kijka.
kaczyyy Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 Powiem tylko ze jak na tak fajny kijek (na sandacza) to zapłaciłem dość mało.Dobrze leży w ręce,dość sztywny(akcja szczytowa)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.